Materia: Őszi újdonságok a funkcionalitás jegyében

Nálunk az ősz nem az elmúlásról, sokkal inkább a megújulásról szól! A Materia idén is olyan izgalmas termékfejlesztéseket dobott piacra, amik megkönnyítik az emberek találkozását, a terek maximális kihasználását, és amelyek esetében az „átgondolt bútorok a modern munkahelyek számára” kifejezés nem egy klisé, hanem működő gyakorlat.

Az idei év őszén az Alto, a Today, a Pax és az Anagram termékcsaládok születtek újjá, kiegészülve olyan extrákkal, amik csak még tovább finomítottak a már meglévő funkciókon.

Kreatív pihenés

A stockholmi bútorvásár egyik újdonsága -, az Alto -, eredeti mérete mellé, egy kisebb, 450 mm-es ülésmagasságot is kapott. Ezáltal a fotel kiválóan alkalmassá vált arra, hogy a lounge helységek alapdarabja legyen. Nem beszélve arról, hogy a különböző modulok különböző módon összekapcsolhatók, amivel kreatív tereket és ülőegységeket hozhatunk létre.

MATERIA - Alto

Praktikus és látványos

Vannak országok, ahol a törvényi szabályozás része, hogy az irodákban - 40 emberenként - legyen egy ággyá alakítható heverő rosszullétek esetére. Bár hazánkban ez még nem bevett gyakorlat, a Today egy üde színfoltja lehet azoknak az irodáknak, ahol szeretnének elrugaszkodni az unalmas szófák világától. Az olyan praktikus elemek, mint a lábtartó, és az olyan finom részletek, mint a kárpitozott gombok teszik igazán megkapóvá ezt a darabot.

MATERIA Today

Könnyedség és esztétikum

A robosztus és könnyen kezelhető Anagram jól átgondolt részletei tovább gyarapodtak, ugyanis egy olyan székhez és karosszékhez rögzíthető csatlakozót kapott, amivel egyszerre lehet játékos és színes, kifinomult és elegáns tereket létrehozni.

 

MATERIA Anagramma

Kényelem és kihasználhatóság

A Pax – monokróm színvilágával azonnal az építészek egyik kedvenc vendégszéke lett, és immáron forgótalpas változatban is megjelent. Nem beszélve arról, hogy a székcsaládot kimondottan arra a célra tervezték, hogy a lábai minél kisebb helyen elférve, még kihasználhatóbbá tegyék a teret. Az új, négy küllős forgótalp kialakítással, a térkihasználásnak csak a képzelet szab határt, hiszen az ülőalkalmatosság alkalmazása végtelen számúra nőtt.

MATERIA Pax

A Materia szellemiségének jegyében készült enteriőrök valóban a modern munkahelyek és terek számára készültek, szem előtt tartva, hogy minden találkozás és beszélgetés az irodában egyfajta információ csere, egy kollaboráció, aminek közösségi teret kell biztosítani, a Materia pedig évtizedek óta ezeknek a kreatív találkozásoknak a színtereihez álmodja meg termékeit.

A Materia termékekről bővebben

Alto

Alto

Today

Today

Pax

Pax

Anagram

Anagram

Érdeklődik a termékek iránt?

Írjon nekünk személyre szabott ajánlatért. Vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen megnézheti és kipróbálhatja a Materia újdonságait, illetve a Kinnarps márkacsaládhoz tartozó többi bútort is tesztelheti.