Munkáltatói márka Meetup - szeptember 18. 17:00 h

PÁRBESZÉD A MUNKÁLTATÓI MÁRKÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKRŐL

Hogyan lehet őszinte és vonzó munkáltatói márkát építeni? Hogyan teszi ezt működőképessé egy Moodmanager a mindennapokban?  Hogyan készítsük fel a kollégákat egy olyan nagy változásra, mint egy több ezer fős költözés?

Meghívott szakértőinkkel választ adunk az iroda szerepéről a munkáltatói márka hatékony kommunikációjában, illetve arról a bizonyos emberi faktorról, ami a legfontosabb tényező egy vállalat sikerességében. Legyen szó toborzástól kezdve, a mindennapi tehetség- és élménymenedzsmenten át, egészen a céggel kapcsolatos változásokra való felkészítésig.

KIKNEK AJÁNlJUK?

Mindazoknak akik szeretnék stratégiai eszközként használni az irodáikat, és valódi munkahelyi élményt nyújtani a mindennapokban.

Ha foglalkoztat a munkáltatói márkaépítés és a dolgozói élmény kapcsolata,  ha céged nagy változás előtt áll és szeretnél alaposan felkészülni, ha szeretnél egy olyan munkahelyi légkört, ahol élmény dolgozni, akkor gyere el és inspirálódj szakértőinktől!

IDŐPONT: SZEPTEMBER 18. 17:00h
HELYSZÍN: KÉK - Kortárs Építészeti Központ, 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.

Paukovics Gábor

A beszélgetést ezúttal is Next Office szakértőnk moderálja.

Paukovics Gábor, Kinnarps

A BESZÉLGETÉS RÉSZTVEVŐI

 

VETÉSI NÓRA Zsófia

VÁLTOZÁS-MANAGEMENT SZAKÉRTŐ
OTP BAnk Nyrt.

 

KENYERES ADRIENN

MOOD/office Manager
Transferwise

 

HORVÁTH ÁDÁM

Chief Sparkle Offizzer, BRANDFIZZ
ELNÖKSÉGI TAG, EURÓPAI Employer brand szÖVETSÉG

 

ITT JELENTKEZZ!

Kérjük Add meg adataid!

 

Elfogadom, hogy a Kinnarps a személyes adataimat a jogszabályok szerint tárolhatja és feldolgozhatja az adatkezelési szabályzatban leírtak alapján. Az adatkezelési szabályzat itt olvasható: Privacy Policy.