Meetup November

TALENT MANAGEMENT - BEFEKTETÉS A JÖVŐBE 

AMIRŐL SZÓ LESZ:

Hogyan találjunk meg a legjobb jelöltet egy pozícióra minél gyorsabban és hatékonyabban? Mikor hívjunk segítségül fejvadászt és mikor bízzuk a kapcsolati hálózatra a jelöltkeresést? Miért lehet fontos, hogy munkaváltás előtt karrier tanácsadóhoz forduljunk? Mit hoz a munkaerőpiac számára az automatizáció, valóban kevesebb emberre lesz szükség?

Ha érdekelnek a feltett kérdésekre adott válaszok, akkor találkozzunk a következő Perspektívák Meet up-on november 27-én a LOFFICE BUDAPESTben!

KINEK AJÁNLJUK?

Gyere el, ha

  • érdekel a munkaerőpiac jelenlegi helyzete, és jövője,
  • ha egy start up elindításán töröd a fejed,
  • ha érdekel, hogy munkavállalóidban, hogyan láthatod meg a tudást-tapasztalatot-tehetséget és lehetőséget.

HELYSZÍN/IDŐPONT:

LOFFICE BUDAPEST 
Budapest, Paulay Ede u. 55, 1061
2019. november 27. (szerda), 17 óra

Paukovics Gábor

A beszélgetést ezúttal is Next Office szakértőnk moderálja.

Paukovics Gábor, Kinnarps

A BESZÉLGETÉS RÉSZTVEVŐI

pATAI KRISZTINA

 FEJVADÁSZ, FUTURE TALENTS

Magyarország egyik legnagyobb munkaerő közvetítő vállalatánál eltöltött évtized után szabadúszóként folytatta pályafutását. Ma az általa alapított Future Talents Consulting fejvadásza és karrier tanácsadója. Mottója: „Mert minden ember csupa TUDÁS-TAPASZTALAT-TEHETSÉG ÉS LEHETŐSÉG!”

BALÁZSIK PÉTER

CO-FOUNDER & CEO, TALENTUNO


A Talentuno társalapítója és vezérigazgatója, akik a toborzási piacot épp a közösség erejével forradalmasítják hihetetlen ütemben növekvő startupjukkal, ezért saját maguk háza táján sincs hiány a HR kihívásokból.

ITT JELENTKEZZ!

Kérjük Add meg adataid!

 

Elfogadom, hogy a Kinnarps a személyes adataimat a jogszabályok szerint tárolhatja és feldolgozhatja az adatkezelési szabályzatban leírtak alapján. Az adatkezelési szabályzat itt olvasható: Privacy Policy.