Megnyílt az új Kinnarps Showroom

„A varázslat a személyes találkozásokban rejlik” - ez a gondolat vezérelt minket új bemutatótermünk kialakítása során. Ennek megfelelően pedig kettő, találkozásokban és inspirációban gazdag megnyitót is tartottunk, november 22-én egy reggelivel egybekötött exkluzív körbevezetést, 23-án pedig egy nagyszabású megnyitóünnepséget.

Idén mintegy másfél évtized után költöztünk új irodába, hogy az Agorában alakítsuk ki új, 500 négyzetméteres Showroomunkat. Egy olyan rugalmas, inspiráló és fenntartható teret hoztunk létre, ahol vendégeink és munkatársaink is otthon érezhetik magukat, és ahol a skandináv design és funkcionalitás találkozik a modern munkakörnyezet kihívásaival és igényeivel.

Szakmai partnereink a hivatalos megnyitó előtt, egy reggelivel egybekötött körbevezetés során fedezték fel új bemutatótermünk izgalmas részleteit és legnagyobb design brandjeink újdonságait.

Grand Opening eseményünk csütörtökön egy igazi nagyszabású ünneplés volt, melynek során új Showroomunk a nagyközönség számára is kitárta kapuit. Az este alatt a résztvevők felfedezhették a skandináv design és innováció kifinomult világát, miközben exkluzív bemutatókon vehettek részt. Az esemény során Diana Madunic, svéd nagykövet, és Dan Molander, regionális ügyvezetőnk és értékesítési igazgatónk is megosztották gondolataikat. Ez a különleges alkalom méltó ünneplése volt a Kinnarps márka új fejezetének, miközben összehozta az innováció, a stílus és a fenntarthatóság szerelmeseit.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a Showroomunk megnyitóján és egyben a Kinnarps márka új korszakának elindításán. Ha esetleg most nem tudtál csatlakozni, ne aggódj, szeretettel várunk a megújult bemutatótermünkben!

Tekintsd meg az eseményekről készült videót és képgalériát!