A Kinnarps budapesti bemutatóterme elnyerte az Év Szakmai Irodája címet

Április 4-én a Várkert Bazárban kihirdették Az Év Irodája versenyen győzteseit, ahol hagyományosan az irodákat, az irodaházakat, a közösségi tereket és a belsőépítész vállalatokat díjazták. Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Kinnarps bemutatóterme az Év Szakmai Irodája kategóriában ért el első helyezést.

A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A Kinnarps Showroom nem pusztán bemutatni szeretné a termékeit, de kiemelt hangsúlyt fektettek fenntarthatósággal kapcsolatos edukációs célra is. Showroomjuk megtekintése során bepillantást nyerhetünk például abba, hogy miért is olyan fenntarthatóak a Kinnarps bútorok, milyen újrahasznosított anyagokat használnak, milyen lepedőkbe csomagolják szállítás során a termékeiket és ennek mi az alapanyaga.

A Showroom egyszerre kellemes munkahelye a kollégáknak, valamint praktikusan és gyorsan átalakítható bemutatótér is. Ezt a kettőséget ötletes belsőépítészeti megoldásokkal és elrendezéssel érték el.

Különös tetszést aratott a zsűri körében, hogy a Kinnarps iroda minden dolgozója kiválaszthatta a saját székét a cég teljes kollekciójából, így ebben az irodában mindenki a számára legkényelmesebb székben ülhet. Különösen ötletes valamint az a “házikó” az irodában, melynek hála mindenki megtapasztalhatja, hogy mit jelent egy akusztikus panel jelenléte vagy hiánya a térben.

A Kinnarps hirdeti bútorai könnyű felújíthatóság, melyre hiteles példákat is mutat: az előző showroomból áthozott bútorok új kárpittal, vagy új mozgóalkatrészekkel kelnek új életre az új térben. Szintén a fenntarthatóság jegyében az iroda lámpái magyar tervezőktől kerültek beszerzésre. (Ungár Fanni és KOMOK) A tervezés megkönnyítésére létrehozott kreatív térben minden elérhető amire a szakembereknek szüksége lehet.

A Kinnarps márka legújabb showroomkoncepcióját az elsők között implementálta a budapesti bemutatóteremben. Ez a szakmai elismerés és a mindenapok pezsgő működése, ügyfeleink és partnereink elismerő visszajelzései az igazi bizonyítéka annak, hogy ezt remekül sikerült megvalósítanunk.