A jövő irodája a Skandináv erdők stílusában

Skandináv erdő hangulatban született újjá a Kinnarps legújabb trendeket felvonultató budapesti bemutatóterme

A dinamikusan változó üzleti környezethez alkalmazkodva a showroom terei folyamatosan megújulnak, bemutatva az aktuális trendekre épülő jövő irodáját, hiszen a hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele az inspiráló munkakörnyezet.  

Sokszor szó esik napjainkban a tevékenységalapú munkavégzésről, mely fogalom napról napra jobban összeforr a Next Office koncepciónkkal, amelyet budapesti csapatunk természetesen saját irodáján is tesztel. E megújult showroom különlegessége abban rejlik, hogy három funkciót tölt be egyszerre: interaktív bemutatóterem, ami egyben irodatér is, ezen felül a Jarl konferencia központba érkező több száz vendég naponta teszteli a Kinnarps irodai megoldásait.

A jövő irodájához a Skandináv erdőkön át vezet az út 

Egyvalami rögtön szembetűnik, amint belépünk a Kinnarps bemutatótermébe, ez pedig az otthonosság. Ami nem is meglepő, hiszen egy Svéd vállalathoz hűen a földszinti terek tematikája a természet közeliségre épül. A hatalmas felületeken alkalmazott erdőmintás tapéták, matricák, játékos akusztikai kiegészítők, valamint a bútorok anyag- és színválasztéka a skandináv erdők hangulatát idézik, megcáfolva ezzel az irodák komor hangulatát.

Az emeletre érve a Kinnarps Next Office koncepciójában fontos szerepet játszó funkcionális terek harmonikus keveréke nyűgözi le a látogatót. Az egyedi receptúra alapján kialakított munkakörnyezet ugyanis a dedikált munkaállomásokon kívül kreatív tárgyalószigeteket, csendes zónát, könyvtárszobát, „touch down” munkaállomásokat, break-out tereket és nyitott konyhát is magába foglal.

Az olyan nagyobb terek mellett, mint a tárgyalók és az előadók egyik legnépszerűbb termékünk a „szoba a szobában” megoldás, ami szinte bármilyen térben elhelyezhető, így tökéletes a gyors, informális megbeszélésekhez. Akusztikai kialakításának hála pedig kellően elszigetelt, de mégsem egy zárt, elszigetelt tárgyaló érzetét kelti.

De mindez mit sem érne a dolgozók nélkül, hiszen bemutatótermünk a Kinnarps munkatársainak hála napi használatban van, így a bemutatóterem mindig tele van élettel! Aki ellátogat hozzánk, első kézből tapasztalhatja meg milyen egy olyan környezetben dolgozni, ami nem csak teljessé teszi a munkafolyamatokat, de meg is könnyíti azokat. 

Turóczi Ildikó

„Az ABW koncepció lényege, hogy cég specifikus, hiszen az egyes aktivitásokhoz különböző terekre van szüksége például egy ügyvédi irodának vagy egy reklámügynökségnek. A minden cég esetében egyedi koncepció, többlépcsős felmérésünk eredménye. Ha hatékony és motiváló munkakörnyezetet szeretnénk, fontos, hogy a valós igényekre alapozzunk. Mindent először önmagunkon tesztelünk, hogy utána hitelesen, tapasztalatokkal felvértezve kínálhassunk megoldásokat a partnereink számára is”

Turóczi Ildikó, Sales and Operations Manager, Kinnarps Hungary