Moving Workplaces Forward - A sikeres és fenntartható munkakörnyezetet meghatározó öt alapelv

Az Orgatec kiállításon a Kinnarps az irodán belüli fenntarthatóságra, a holisztikus ergonómiára és a fenntartható körforgásra összpontosít.

A Kinnarps Csoport az idei, Kölnben megrendezett Orgatec (2022. október 25. és 29.) kiállításon a hibrid világ új munkamódszereinek kihívásaiban előremutató partnerként mutatkozott be. A standon az új termékek mellett az igazi sztárok a hatékony és fenntartható, a természet erőforrásait szem előtt tartó irodabútorokra vonatkozó megoldások voltak. Ennek érdekében a Kinnarps öt alapelvet prezentált, amelyek keresztülvezetik a vállalatokat a változásokon.

Öt alapelv a sikeres irodai környezethez

A fenntartható módon előállított termékek mellett a vállalat igényeinek korai elemzése is az öt alapelv egyike. Ehhez a Kinnarps saját "Next Office®" elemzési eszközt kínál, amely minden szervezetnek segít a sajátos igények alapján kialakítani az egyéni környezetét. Továbbá a munkavállalók munkahelyi jóléte alapvető tényező mind a tehetségekért folytatott harcban, mind az irodai csapatok együttműködésében. A jólét a tervezésen keresztül tehát egy újabb elv, amellyel a Kinnarps elkíséri ügyfeleit a hibrid munka világába. Számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy az emberek hogyan érzik magukat és hogyan teljesítenek az irodában. Ezek közé tartoznak a fizikai tényezők, mint például az iroda elrendezése, az akusztika és a színek, de a szociális tényezők is, mint például a munkahelyi légkör. A Kinnarps a "holisztikus ergonómia" koncepciójával biztosítja, hogy az ergonómia, mint komplex rendszer legyen szem előtt tartva.

Egy másik elv a rugalmas berendezés, amely a különböző munkakövetelményekhez újra és újra megváltoztatható. Mivel a hibrid munkavégzés előfeltétele a működő technológia, a Kinnarps a fizikai és a digitális iroda kombinálására is alapelvként tekint.

A látogatók a Kinnarps standjánál állomásokként járhatták végig a sikeres irodai környezet öt alapelvét, ahol konkrét tippeket kaptak arra vonatkozóan, hogy az öt alapelv segítségével a vállalatok és a környezet hogyan profitálhatnak az egészség, a termelékenység és a kreativitás javára, és hogyan válhat az iroda vonzó, fenntartható és értékteremtő hellyé. Európa egyik legnagyobb gyártójaként a Kinnarps sokéves, kiterjedt tapasztalattal rendelkezik az irodák berendezése terén.

Circles of Change - A Fenntartható Körforgás koncepciója

80 évvel ezelőtti alapítása óta a Kinnarps a fenntarthatóság úttörőjeként tekint magára, kialakított környezetvédelmi politikájával valódi innovátori szerepet tölt be. Németországban, az Orgatec kiállításon került először bemutatásra a Kinnarps fenntartható körforgás koncepciója, a Circles of Change. A 9-es csarnokban lévő standon kívül a látogatók egy különleges teherautót is megtekinthettek, amelyben használt bútorok kerültek felújításra. A teherautó része a Circles of Change keretében kínált különböző körforgásos szolgáltatásoknak, amelyek célja a bútorok élettartamának meghosszabbítása.

A Kinnarpsról

A Kinnarps Európa vezető beszállítója az irodák, iskolák és egészségügyi-gondozási létesítmények teljes körű belsőépítészeti megoldásainak és munkahelyi tervezésének terén. A bútorokat kiváló minőség, innovatív dizájn, alacsony környezetterhelés és hosszú élettartam jellemzi. A cég 1942-es kezdete óta családi tulajdonban van, termékeiket Svédországban gyártják, és több mint 40 országban vannak jelen.


www.kinnarps.com

Szerkesztői megkeresések:                                                                                   

Kristina Hjalmarsson
Press contact Kinnarps AB
Industrigatan 14, SE-52188 KINNARP
T: +46 (0) 706 38 52 87
Email: kristina.hjalmarsson@kinnarps.se