Új Ügyvezető a Kinnarps élén

A Kinnarps vezetősége Robert Petersson-t nevezte ki a Kinnarps AB ügyvezetői posztjára 2016. December 1.-jétől. Robert Petersson ezt megelőzően a Fläkt Woods AB ügyvezetó igazgatója volt.

Robert Petersson  55 éves Természettudományos egyetemi végzettséggel. Szakmai karrierjének köszönhetően széleskörű tapasztalatokra tett szert különböző cégeknél különböző pozíciókban ügyvezetőként, értékesítési igazgatóként, és termelési igazgatóként. Robert korábban is dolgozott a Kinnarpsnál 2001 és 2005 között mint Termelési Igazgató és most Ügyvezetőként tér vissza.  

 "Nagy örörmömre szolgál, hogy Robert ismét velünk dolgozik. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik szervezetfejlesztés és változásmenedzsment terén. Az feladata jelenleg, hogy fejlessze cégünket és növelje versenyképességünket, annak érdekében, hogy megszilárdítsa pozíciónkat Európa piacvezető irodai megoládsokat szállító cégeként" nyilatkozta Henry Jarlsson elnőkségi vezető.

"Megtisztelő számomra a visszatérés és a lehetőség, hogy vezethetem a Kinnarpsot. Fantasztikus amit a Kinnarps eddig elért. Izgalommal várom az elnökséggel és a tulajdonosokkal való közös munkát, hogy megerősítsük a Kinnarps pozícióját és nÖveljük a hatékonyságot" nyilatkozta Robert Petersson.

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON KOLLÉGÁINKHOZ:

Henry Jarlsson
Chairman of the board, Kinnarps AB
+46 (0)706 38 50 04   

Ida Hermansson
Press contact, Kinnarps AB
+46 (0)515 383 89