Nexus - a tárgyalások új dimenziója

Vannak technológiák, amik megváltoztatják a meetingeket és vannak asztalok, melyek egy teljesen új szintre emelik azokat. Erre hivatott a Nexus család legújabb tagja, a Nexus Meetings.

A Kinnarp különböző asztalokból álló, népszerű NEXUS termékcsaládja végre teljessé vált. A Nexus Meetings tagjait a jövő tárgyalási módjaihoz fejlesztettük, rugalmasan kialakított tárgyalóasztalok széles skáláját vonultatva fel. Az új ‘meeting technológia’ rugalmas, intelligens megoldásainak köszönhetően mostantól inspiráló környezetben tarthatunk eredményes és változatos értekezleteket.

A Nexus asztal a Kinnarp egyik legkedveltebb terméke. Letisztult kialakítású, az adott  célnak leginkább megfelelő asztalaival és ülőhelyeivel a Nexus manapság számos iroda berendezésének meghatározó eleme. A Nexus Meetings-el mostantól teljessé vált az asztalok palettája. „Átfogó projektek egységes, esztétikus stílusú berendezését kívántuk lehetővé tenni” – mondta Per Enskär, a Kinnarp termékmenedzsere.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, köszönhetően a nagy rugalmasságot biztosító különféle formai kialakítások és méretezések, legyen szó spontán megbeszélésről, előre tervezett meetingről vagy hivatalos tárgyalásról. A szögletes modellek az egyéni kialakítások gyors, zökkenőmentes megvalósítását teszik lehetővé.

A két különböző magasságban gyártott Nexus Meetings a megbeszélések és kommunikáció különféle módozatait segíti. A 74 cm-es magasság az ülőmunkához és a hosszadalmasabb megbeszélésekhez, a 90 cm-es magasság pedig aktívabb meetingekhez ideális, melyek során a résztvevők gyakran állnak fel és ülnek vissza a helyükre. 

A tárgyalóasztalok a színek és anyagok széles választékában rendelhetők, mint a fehér famintázatú kőris, ezenfelül akár tölgy-, bükk- vagy nyírfa lábakkal is megvásárolhatók.

Tekintve, hogy a megbeszélések manapság már távértekezlet formájában zajlanak, a Nexus Meeting termékcsalád tagjait a ‘meeting technológiák’ legújabb fejlesztéseivel is felszereltük.        

„A tárgyalóasztalokat a kommunikáció és kapcsolatépítés céljainak megfelelően cserélhető modulokkal láttuk el. Ez lehetővé teszi, hogy lépést tartson a technológia fejlődésével és a szervezet változó igényeihez is könnyebben alkalmazkodik.”

A Nexus Meetings termékcsaládot minden tekintetben fenntartható beruházásnak szánjuk. Tagjait a Kinnarp „Better Effect” elnevezésű, a nyersanyagok és erőforrások, az éghajlat, a tiszta anyagok, a társadalmi felelősségvállalás, az újrahasználat és az ergonómia tekintetében különösen szigorú követelményeket megfogalmazó fenntarthatósági kezdeményezésének égisze alatt fejlesztettük ki. Termékeink nagy hányadban tartalmaznak igazolt faanyagot és hozzájárulnak a szükségtelen vegyi anyagoktól mentes, egészséges munkakörnyezetek kialakításához.

A KINNARPS-RÓL 
A KINNARPS MUNKAHELYI TEREKRE KÍNÁL MEGOLDÁSOKAT

A Kinnarpst 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. Napjainkban is kizárólagos családi tulajdonú vállalat, amelyet Jarl és Evy gyermekei és unokái irányítanak. A Kinnarps irodák és közintézmények részére kínál belsőépítészeti megoldásokat. A nyersanyagoktól a kész munkahelyi megoldásokig a teljes értékláncra jellemző a kiváló minőség és az alacsony környezetterhelés. A Kinnarps jelenleg az egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldásokat szállító vállalat Európában. Termékei mintegy 40 országban kaphatóak és a csoport forgalma a 2014-2015-ös üzleti évben elérte a 3,8 millió svéd koronát.

 

KÉRDÉSE VAN?  


További tájékoztatásért, kérjük, forduljon kapcsolattartónkhoz:
Jessica Candemar, Press contact, Kinnarps AB
+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

Letöltések