Újdonságaink 2022

Márkacsaládunk széles és változatos termékpalettájában minden márkának meghatározó karaktere van, különböző stílusokat, egyedi megoldásokat kínál. Termékeink létrehozásának központjában az átfogó belsőépítészeti koncepcióba illeszthető, fenntartható és funkcionális formatervezés áll.

Materia, a kreatív tárgyalóterek szakértője

A Materia dinamikus szervezetek számára fejleszt és gyárt dizájnbútort és belsőépítészeti megoldásokat. Saját magával szemben komoly elvárásokat támasztott a kezdetektől, és ebből sosem engedett. A Materia megközelítését a felhasználó-központú, innovatív dizájn jellemzi – ily módon öltenek fizikai testet, lesznek „materializáltak” elképzeléseik.

KL01-000085A.png

Oas: egy igazán sokoldalú és kreatív kanapé

A kölni Orgatec szakkiállításon debütált a Materia őszi újdonsága, az Oas kanapé. Ez a sokoldalú, rugalmasan alakítható és kreativitásra ösztönző moduláris ülőbútor rendelkezik minden kiegészítővel, melyre csak szükség lehet egy klasszikus munkahelyen: többek között a laptopok számára kialakított asztallappal, tárolókkal, valamint konnektor aljzattal is. Igény szerint konfigurálható, és kényelmes ülést biztosít a legkülönbözőbb terekben, remek választás például irodák, recepciók, de akár bevásárlóközpontok számára is. 

Skandiform, a tradicionális skandináv dizájn megtestesítője

Tavaszi újdonságaik a mozgás és a szemlélődés, a kreativitás és a pihenés tereit teremtik meg. Őszi kollekciójuk pedig a skandináv dizájn, a kézművesség és a fenntartható gyártás eszméit és erényeit testesíti meg. Új termékeik és újragondolt klasszikusaik karakteres darabok, melyek egyéniséggel ruházzák fel a teret.

 

Skandiform_logo.png

matsumoto.jpg

DELI LOUNGE

A karosszéket és bárszéket is kínáló DELI termékcsalád fotelje. Öblös, megdöntött, befogadó alakja révén különösen kényelmes. Kétrészes kialakítása lehetővé teszi az eltérő színű szövetek kombinálását és a játékot a különböző megjelenésekkel.

Olvass tovább

matsumoto.jpg

SPINO KANAPÉ

Egészen pontosan moduláris kanapé. A különféle elemei (támla nélküli alacsony elem, egyenes elem, széles támlájú ívelt elem, keskeny támlájú ívelt elem és 90 fokos elem) ugyanis tetszés szerint kombinálhatók.

Olvass tovább

matsumoto.jpg

PRIMO LOUNGE

Ez a kárpitozott fotel, amelynél a Primo család többi székéhez és asztalához hasonlóan a részletek állnak a középpontban, fokozott kényelmű kapocsként szolgál az elődei között.

Olvass tovább

matsumoto.jpg

TINNEF ASZTAL

Újrahasznosításból designbútor... A Tinnef asztalban új életre kel a műanyag hulladék. Mindegyik asztal a műanyag eredeti színeinek egyedi élményét és környezetvédelmi innovációt kínál.

Olvass tovább