Az irodaterek funkciója az OfficeUpon

Az év irodapiaci eseményére egy különleges koncepcióval készültük, mely a Next Generation Spaces nevet kapta, mivel az irodaterek több funkcióját jelenítettük meg a standunkon.

Három enteriőrt mutattunk be – vagyis a nap folyamán kétszer is teljesen átrendeztük a standot.

Ma az iroda ugyanis jóval több, mint egy íróasztalokkal, székekkel, tárgyalókkal berendezett hely, ahova dolgozni járunk. A haladó szellemiségű vállalatok már felfedezték, hogy az irodatér stratégai eszköz lehet a munkaerő megtartásban és megszerzésben.

1. Workspace

2. Collaboration

3. Lounge

A munkahelyi élmény az, ami az új generációknál adott esetben meghatározza, milyen hosszú időre maradnak alkalmazottak egy-egy cégnél. 

Paukovics Gábor és Horváth Dávid

Erről a munkahelyi élményről szólt Next Office szakértőnk, Paukovics Gábor és Horváth Dávid, a Colliers kollégájának előadása, akik mind a ketten aktívan dolgoznak azon, hogy segítségükkel a cégek megtalálják az irodáikhoz a titkos receptet.

"Az irodák nem lehetnek többé azok a lélekölő helyiségek, amelyek évszázadokkal, vagy akár csak évtizedekkel ezelőtt voltak. Ma már ugyanis rendelkezésünkre állnak azok az eszközök, amelyek biztosítják a döntés szabadságát. Van, ahol előrevisz a home office, van ahol hátráltat. Van, ahol szükség van a Wes Anderson-mozit idéző irodai terekre, van ahol nincs. Bárhogyan is legyen, a legfontosabb az, hogy felismerjük a döntés szabadságát, a lehetőséget a változtatásra, és a cselekvés felelősségét."

Paukovics Gábor, Kinnarps