Újdonságok 2019

Széles és változatos termékpalettánk több márkát fog össze, melyeknek egyedi karaktere más-más ízlésvilágot, megoldást kínál. A közös pont az ergonomikus tervezés, a kifinomult anyagok használata, fenntarthatóság figyelembevétele és a trendteremtő dizájn. Inspirációként összegyűjtöttük márkáink legérdekesebb 2019-es híreit.

News_Materia_Alto.jpg

Alto

TERVEZŐ: Mattias Stenberg

Az Alto egy gondosan tervezett, sokoldalú bútor szokatlan ülőmagassággal (630 mm). A kialakítását az egyszerűség és a rugalmas felhasználhatóság jellemzi: a foteleket könnyedén kombinálhatja egymással a nagyobb terek berendezéséhez. A párnák hullámzó alakja, és hogy ezt a szokatlan alakzat minden szögből látható, tovább fokozza ennek a darabnak az egyéni karakterét. Egyegy extra egy zsebet, varrunk minden fotel végébe, ahol a magazinokat, apróságokat tárolhatja. menüket. Az Altót fotel, kétüléses, háromüléses vagy sarok kanapé kivitelben készítjük el. A fémkeretet króm vagy CbM * porbevonattal is megrendelheti.

* CbM = puha rózsaszín, rozsda, kék-szürke, zöld, fehér, szürke, sötétszürke, fekete

További információ

News_Materia_Anagra.jpg

Anagram

TERVEZŐ: Fredrik Mattson

A szék erőteljes karaktere lehetővé teszi, hogy egyszerre játékos és színes, de mégis kifinomult legyen. Robusztus keretét jól átgondolt részletekkel oldották fel. Egyszerűen mozgatható, az ülést és a háttámlát alumínium gombokkal láttuk el, amelyek megfelelnek a keret színének. Az öntött TPE kartámasz lehajtható. Az Anagram kárpitozás nélkül vagy kárpitozott üléssel, illetve teljesen kárpitozott kivitelben is megvásárolható. Kerete króm vagy CbM * porbevonattal rendelhető.

* CbM = piszkos rózsaszín, rozsdás vörös, kék szürke, zöld, fehér, szürke, sötétszürke, fekete .

További információ

News_Materia_CrestTable.jpg

Crest table

TERVEZŐ: Mattias Stenberg

Dupla asztallapot kapott a CREST sorozat legújabb dohányzóasztala, mely tökéletesen kombinálható a korábbi darabokkal. Az asztallapok közötti hely lehetővé teszi, hogy számos dolgot akár rejtve, dobozokban is tárolhasson. Válasszon az asztallapokhoz üveget vagy fát, vagy kombinálja ízlése szerint. A formatervezett lábak hangulatos és egységes bútorrá teszik az asztalt. Számos formátumban elérhető, és ugyan olyan jól mutat egyedül, mint a sokadmagával berendezett térben. A keret króm vagy CbM * porbevonattal rendelhető. .

* CbM = poros rózsaszín, rozsdás vörös, kék szürke, zöld, fehér, szürke, sötét szürke, fekete

További információ

News_Skandiform_Fendo.jpg

Fendo

TERVEZŐ: Stefan Borselius

A Fendo-val Stefan Borseliusnak sikerült egyetlen fotelbe sűrítenie az eszményi kényelmet! A felfelé görbülő ülés és a lekerekített háttámla biztosítja a Fendo számára a karosszék igazi kényelmét.

Olvasson tovább

News_Skandiform_Aplomb.jpg

Aplomb

Design, AMI MINDENHEZ PASSZOL

Az új Aplomb konferenciaasztal bármilyen stílusban vagy helyiségben megtalálja a helyét. Három különböző asztallappal, elektromos kábelek részére rejtett rekeszekkel, integrált tápcsatlakozóval és testre szabható csatlakozó kiosztással gyártjuk. Az Aplomb asztal olyan sok funkcióval rendelkezik, hogy könnyedén lebonyolíthat vele egy teljes értékű konferenciát.

Olvasson tovább

News_Skandiform_Primo.jpg

Primo bord   

TERVEZŐ: Stefan Borselius 

A Primo szinte ikonikus és könnyed stílusa jól megállja a helyét számos térben. 18 különböző méretben, formában, számos különböző anyaghasználattal, magasságban és színben választható. Sokoldalúsága elsődleges szempont.

Olvasson tovább

NC_logo.png

Az NC Nordic Care az gondoskodás és a természetszeretet skandináv örökségén alapul. A közösségépítés, az összetartozás és a felelősségvállalás alapvető értékei tükröződnek a termékkínálatban.

Tudjon meg többet a NC Nordic Care márkánkról

News_NC_HumlanSnurr.jpg

Humlan Swivel base

TERVEZŐ: Eva Schildt

A Humlan (Bumblebee) család tovább bővült ebben a szezonban egy közkedvelt, forgótalppal kialakított székkel. Ezt a széket alapvetően aktív környezetbe szántuk, például irodákba, konferenciatermekbe és iskolákban. A bútor alapanyagát FSC minősített faanyag adja, ami igazi, stílusos megjelenést biztosít. A szék puha és ölelő formája, kellemesen belesimul a környezetébe. Fenntarthatósági politikánkkal összhangban a Humlan szövete borítása cserélhető; lehetővé teszi, hogy szükség esetén tisztítsa, cserélje, így megnő a szék élettartalma.

Tudjon meg többet

News_NC_HumlanHjul.jpg

Humlan KEREKEKKEL

TERVEZŐ: Eva Schildt

A Humlan (Bumblebee) család legújabb tagja kerekekkel érkezett. Ezt a széket is alapvetően aktív környezetbe szántuk, például irodákba, konferenciatermekbe és iskolákban. A bútor alapanyagát FSC minősített faanyag adja, ami igazi, stílusos megjelenést biztosít. A szék puha és ölelő formája, kellemesen belesimul a környezetébe. Fenntarthatósági politikánkkal összhangban a Humlan szövete borítása cserélhető; lehetővé teszi, hogy szükség esetén tisztítsa, cserélje, így megnő a szék élettartalma.

Tudjon meg többet

News_NC_Orkester.jpg

ORKESTER

TERVEZŐ: Mia Cullin

A zongoraszék formavilága ihlette állítható magasságú Orkestert. A kollekció kőrisfából készült székből és egy kétüléses padból áll. Az Orkester tökéletes iskolák, várótermek, fogadások, folyosók, bejáratok és hasonló típusú környezetek számára. Mivel az ülések magassága állítható, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kényelmesen személyre szabható.

Tudjon meg többet

Szeretne többet megtudni termékeinkről?

Írjon nekünk