Stockholmi Bútorvásár

A Kinnarps elnyerte a "Editor's Choice Award" díjat az idei Stockholm Bútorkiállításon. A 75 éves Kinnarps Silhouettes egy áttetsző installáció volt, ahol termékeinket és szolgáltatásainkat egyedülálló innovatív módon mutattuk be.

a KIÁLLÍTÁS EGY OLYAN HELY, AHOL EMBEREK TALÁLKOZNAK, MEGOSSZÁK ÖTLETEIKET ÉS INSPIRÁLÓDNAK. eZ EGYFAJTA MEGÜNNEPLÉSE A KINNARPS múltjának ÉS JÖVŐJÉNEK. aZ INSTALLÁCIÓ, AMI A KINNARPS 75 ÉVES TÖRTÉNETÉT HIVATOTT SZIMBOLIZÁLNI SZINTE CSALOGATJA A LÁTOGATÓKAT, HOGY LEGYENEK RÉSZE ENNEK AZ ÉLMÉNYNEK. A MODERN MUNKAHELYI MEGOLDÁSOK OLYAN NYITOTT LÉGKÖRREL RENDELKEZŐ TEREK, AHOL AZ EMBEREK BESZÉLGETÉSEI, KREATIVITÁSA ÉS PRODUKTIVITÁSA INNOVÁCIÓHOZ VEZET. EZEKET AZ ESZMÉKET TARTOTTUK SZEM ELŐTT, AMIKOR EZT AZ TRANSZPARES KONCEPICÓT MEGALKOTTUK.

 

Johan Ronnestam, Kreatív Igazgató, Kinnarps
Fotó: Åke E:son Lindman

Jens O Johansson a Kinnarps Design Menedzsere szívesen látja Önt a standunknál A 2017-es stockholmi bútorvásáron. Tudjun meg többet a vásáron bemutatott újdonságainkról, köztük a space termékcsaládról, amit kimondottan a jövő munkahelyi trendjeire terveztünk.  

környezettudatos gondolkodás

Látogassa meg standunkat a Stockholmi Bútorvásáron Johanna Ljunggren Fenntarthatósági Szakértőnk kalauzolásával. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, fenntarthatósági munkánkról és arról, hogy a Fields termékcsaládunk hogyan támogatja az egészségközpontú gondolkodást a munkahelyén.