A KINNARPS SPACE BÚTORCSALÁDJA A GOOD DESIGN™ AWARD 2017 NYERTESE

A Kinnarps SPACE bútorcsaládja újabb és újabb díjakat nyer formatervével. A termék 2017-ben elnyerte az iF Design award díjat, a német Design Award díjat, most pedig a The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design GOOD DESIGN™ Award díját.

 – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen rangos díjjal ismerték el munkánkat – mondta Elisabeth Slunge, a Kinnarps globális kommunikációs igazgatója. Díjak tekintetében a SPACE nagyon jó évet tudhat maga mögött, és ezt a koncepció és a mögötte húzódó tervezési munka sikerének tekintjük. Köszönettel tartozunk a zsűrinek a SPACE díjazásáért, és komoly várakozással tekintünk a SPACE idén február 6 és 10 között tartandó Stockholm Furniture & Light Fair kiállításon való szereplésére is.

Elisabeth Slunge

A Chicagóban 1950-ben alapított GOOD DESIGN™ Award napjainkban világszerte a legnagyobb hagyományokkal rendelkező, legrégebbi, legrangosabb és legelismertebb design díj. Idén több mint 500 társaság és tervezőiroda nyújtotta be jelentkezését. A GOOD DESIGN™ zsűrije több mint 46 országból mintegy 900 termékdesignt és grafikát választott ki, amelyeket érdemesnek talált a GOOD DESIGN™ Award díjra formatervezési kiválóságukért. 

AStefan Brodbeck (Brodbeck Design) által tervezett SPACE napjaink és a jövő munkaállomásaihoz, tárgyalóihoz és tároló helyiségeihez készült, modern irodai bútorcsalád. Alapját tárolómodulok széles skálája adja, amelyeket a kívánt funkciónak és megjelenésnek megfelelően lehet összekapcsolni és kombinálni. Az egyes modulok rugalmasan alakíthatók, lehetővé téve közös és privát terek kialakítását is.

– A design egyediséget és iránymutatást is biztosít. Ez jellemző a SPACE tároló rendszerre is, amely izgalmas funkciókat és lehetőségeket kínál funkcionális, ugyanakkor emocionális és inspiráló irodai környezet kialakításához – mondta a SPACE tervezője, Stefan Brodbeck (Brodbeck Design).

A GOOD DESIGN™ díjról

A Chicagóban 1950-ben alapított GOOD DESIGN™ Award napjainkban világszerte a legnagyobb hagyományokkal rendelkező, legrégebbi, legrangosabb és legelismertebb design díj. 2017-ben a díjért több mint 55 ország legbefolyásosabb, vezető gyártója, ipari és grafikai tervező cége által benyújtott több ezer termék versengett. Az összes díjazott megtekinthető a múzeum honlapján, a www.good-designawards.com, a www.chi-athenaeum.org és a www.europeanarch.eu címen.

A KINNARPS-RÓL 
A KINNARPS MUNKAHELYI TEREKRE KÍNÁL MEGOLDÁSOKAT

A Kinnarpst 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. Napjainkban is kizárólagos családi tulajdonú vállalat, amelyet Jarl és Evy gyermekei és unokái irányítanak. A Kinnarps irodák és közintézmények részére kínál belsőépítészeti megoldásokat. A nyersanyagoktól a kész munkahelyi megoldásokig a teljes értékláncra jellemző a kiváló minőség és az alacsony környezetterhelés. A Kinnarps jelenleg az egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldásokat szállító vállalat Európában. Termékei mintegy 40 országban kaphatóak és a csoport forgalma a 2014-2015-ös üzleti évben elérte a 3,8 millió svéd koronát.

KÉRDÉSE VAN?  

További tájékoztatásért, kérjük, forduljon kapcsolattartónkhoz:
Jessica Candemar, Press contact, Kinnarps AB
+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

Letöltések