Stockholmi Bútorkiállítás 2019

Ha ön is úgy imádja a skandináv dizájnt, mint mi, tartson velünk az év grandiózus eseményére február 5. és 9. között Stockholmba, ahol természetesen a Kinnarps újdonságait is megtalálja.

Ilyen volt 2018-as standunk

700 kiállító cég mutatja be a legfrissebb, még boltokba sem került termékeit, az év legvagányabb trendjeit, melyekből már az év elején inspirálódhat. Ki ne szeretne bekukkantani a jövő trendjeibe?

5 fontos érv, hogy miért ne hagyja ki az idei kiállítást

  1. 1. Ez lesz az év legnagyobb merítése a skandináv dizájn területén.
  2. 2. Találkozhat az építészek és dizájnerek elitjével.
  3. 3. Több mint 200 dizájnhoz fűződő eseményen vehet részt Stockholm szerte a kiállítás ideje alatt.
  4. 4. Ingyenes szemináriumokba kapcsolódhat be, melyeket a világ különböző részéről érkezett trendszetterek és építészek tartanak.
  5.  5. Független tervezőket és dizájneriskolákat ismerhet meg a bútorgyártás, textil-, világítás-, üveg- és más iparművészeti ágazatokból.

 Hazabeszélünk

A Kinnarps standja idén az irodaterek jövőjére koncentrál, mert hiszünk abban, hogy az iroda, melyet most olyan jól ismer, a jövőben teljesen át fog alakulni. Erre a változásra hoztuk létre a Next Office koncepciónkat, amihez számos olyan ötletet, terméket hozunk el a kiállításra, melyek megkönnyítik ezt az átmeneti időszakot, és felkészítik vállalatát a váltásra.

Az új generációk, a technikai fejlődés eltérő munkakörülményeket fog követelni magának mind ergonómiai, mind fenntarthatósági szempontból. Felejtse el a 8-5-ig tartó munkarendben az irodában ülő dolgozók látványát!

Az iroda egy teljesen más platformon fog mozogni a szabadúszók fogadásától az otthoni irodákból bejelentkezőkön át a közösség által igényelt terekig, ahol mindenki otthonosan fogja érezni magát. A munkahelynek egy ösztönző, kreatív, sokszínű igényeket magában foglaló központtá kell fejlődnie, melyre példákat, megoldásokat fogunk mutatni önnek.

Várjuk a Kinnarps Standján, keresse az A15:20 kiállítóteret!