Őszi újdonságok a Materiától

2018

A Materia februárban megjelent három újdonságához,
a Pax, a Vagabond és az Uni termékcsaládokhoz
idén ősszel néhány praktikus és szemet gyönyörködtető
 kiegészítő érkezett.

 

Pax székek négy fémlábbal

A Pax egy nagyon kényelmes, komfortos billenő alakjáról felismerhető és mégis kis helyet foglaló ülőalkalmatosság. Az ősz újdonságaként négy fém lábbal egészítettük ki ezt a már jól bevált modellt. A fém lábak króm, szürkés rózsaszín, rozsdabarna, kékesszürke, zöld, sötétszürke vagy fekete színben rendelhetők. Mindegyik szín megtalálható a Colours by Materia (CbM) standardok között.

Tervező: Fredrik Mattson

Vagabond asztal három különböző magasságban

A Vagabond asztalok erőssége a sokféleség: használhatja a tárgyalóban, íróasztalnak, de közönséges asztalak is megfelel. Könnyen átalakíthatja és egyszerűen mozgathatja a görgők segítségével. Idén őszre vezettük be a legújabb asztalzáró elemeket, és ez lehetővé teszi, hogy az asztalnál ülők megválaszthassák a nekik kényelmes magasságot. 730, 900 vagy 1100 mm-es magasságokból tudnak választani.

Tervező: Marie Oscarsson

Uni asztal táskaakasztóval

Kisebb és nagyobb ülőalkalmatosságokhoz is megfelelő termékcsaládunk változatos méretben és élzárással kapható. Uni asztalunk őszi kiadása egy nagyon praktikus akasztóval egészült ki. Az akasztó külön is megrendeltető króm, fehér vagy sötétszürke színben.

Tervező: Axel Bjurström