Újdonságaink 2020

Márkacsaládunk széles és változatos termékpalettájában minden márkának meghatározó karaktere van, különböző stílusokat, egyedi megoldásokat kínál. Termékeink létrehozásának központjában az átfogó belsőépítészeti koncepcióba illeszthető, fenntartható és funkcionális formatervezés áll.

Kinnarps_logo_neg.png

A Kinnarps több mint 75 éves tapasztalattal rendelkezik az irodai belsőépítészeti megoldások kidolgozásában. Nemcsak prémium minőségű bútorokat gyártunk, de a teljes gyártási és szállítási folyamatot ellenőrizzük, ennek köszönhetően környezettudatos megoldásokat tudunk biztosítani.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A KINNARPSRÓL

elsa@2x.jpg

ELSA

Az Elsa asztalcsaládunk kényelmes és funkcionális megoldást kínál különféle tanulási környezetek berendezésére. Finom kialakításával és jó akusztikai tulajdonságaival kreatív környezetet teremt, valamint elősegíti az aktív tanulást és az összpontosítást.

Olvasson tovább

kids-corner@2x.jpg

SPACE KID CORNER

Multifunkcionális megoldást kínál, mely könyvespolc, tároló és ülőhely is egyben. Biztonságos, barátságos, rugalmas zugot hoz létre az iskola tanulói számára. Rugalmas kivitelben elérhető - válasszon a nyitott polcok, az ajtószárnyak, az ülőfelületek, valamint a különféle fogantyúk közül.

Olvasson tovább

frisbee_pile@2x.jpg

ÚJ SZÍNEK ÉS SZÖVETEK

A Kinnarps Color Studio inspiráló anyag- és szövet-termékcsalád, amely végtelen kombinálási lehetőségeket kínál. Az idei új termékek között földszín árnyalatokat, úgymint pisztácia, rozsdavörös és sáfrány fog találni. Új szöveteinket a puhaság és az erős színek jellemzik, melyeket tartós, könnyen tisztítható felületekkel kombináltunk.

Olvasson tovább

logo_drabert_bk@2.png

A Drabert innovatív és felhasználóbarát márkája munka-, látogatói-, és konferenciaszékekben egyaránt bizonyított.  Ha egy egyszerű és kényelmes, mégis sok év tapasztalatával kialakított ergonomikus ülőbútort keres, a Drabert nagyszerű választás.  

 

claro_side@2x.jpg

 

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

A Claro egy egyszerű és funkcionális irodai szék. Ergonomikus és modern kialakításával minden olyan térbe tökéletesen illeszkedik, mely rugalmas és fenntartható belső kialakítást igényel. A különféle cserélhető háttámlával és párnázással tartós és kreatív megoldások hozhatók létre.

Olvasson tovább

KL01-000085A.png

A Materia kísérletező és kreatív márka, amely a belsőépítészeti lehetőségek korlátait feszegeti. Nem szokványos dizájnmegoldásaival és a koncepcionális kialakítás révén a Materia formálja és megkönnyíti a modern vállalaton belüli dinamikus munkavégzést.

További információ a Materiáról

News_Materia_Alto.jpg

Alto

TERVEZŐ: Mattias Stenberg

Az Alto egy gondosan tervezett, sokoldalú bútor szokatlan ülőmagassággal (630 mm). A kialakítását az egyszerűség és a rugalmas felhasználhatóság jellemzi: a foteleket könnyedén kombinálhatja egymással a nagyobb terek berendezéséhez. A párnák hullámzó alakja, és hogy ez a szokatlan alakzat minden szögből látható, tovább fokozza ennek a darabnak az egyéni karakterét. Egy-egy extra  zsebet, varrunk minden fotel végébe, ahol a magazinokat, apróságokat tárolhatja.  Az Alto fotelt kétüléses, háromüléses vagy sarok kanapé kivitelben készítjük el. A fémkeretet króm vagy CbM * porbevonattal is megrendelheti.

* CbM = puha rózsaszín, rozsda, kék-szürke, zöld, fehér, szürke, sötétszürke, fekete

További információ

News_Materia_Anagra.jpg

Anagram

TERVEZŐ: Fredrik Mattson

A szék erőteljes karaktere lehetővé teszi, hogy egyszerre játékos és színes, de mégis kifinomult legyen. Robusztus keretét jól átgondolt részletekkel oldották fel. Egyszerűen mozgatható, az ülést és a háttámlát alumínium gombokkal láttuk el, amelyek megfelelnek a keret színének. Az öntött TPE kartámasz lehajtható. Az Anagram kárpitozás nélkül vagy kárpitozott üléssel, illetve teljesen kárpitozott kivitelben is megvásárolható. Kerete króm vagy CbM * porbevonattal rendelhető.

* CbM = piszkos rózsaszín, rozsdás vörös, kék szürke, zöld, fehér, szürke, sötétszürke, fekete .

További információ

News_Materia_CrestTable.jpg

Crest table

TERVEZŐ: Mattias Stenberg

Dupla asztallapot kapott a CREST sorozat legújabb dohányzóasztala, mely tökéletesen kombinálható a korábbi darabokkal. Az asztallapok közötti hely lehetővé teszi, hogy számos dolgot akár rejtve, dobozokban is tárolhasson. Válasszon az asztallapokhoz üveget vagy fát, vagy kombinálja ízlése szerint. A formatervezett lábak hangulatos és egységes bútorrá teszik az asztalt. Számos formátumban elérhető, és ugyan olyan jól mutat szólóban, mint  sokadmagával berendezett térben. A keret króm vagy CbM * porbevonattal rendelhető. .

* CbM = poros rózsaszín, rozsdás vörös, kék szürke, zöld, fehér, szürke, sötét szürke, fekete

További információ

News_Skandiform_Fendo.jpg

Fendo

TERVEZŐ: Stefan Borselius

A Fendo-val Stefan Borseliusnak sikerült egyetlen fotelbe sűrítenie az eszményi kényelmet! A felfelé görbülő ülés és a lekerekített háttámla biztosítja a Fendo számára a karosszék igazi kényelmét.

Olvasson tovább

News_Skandiform_Aplomb.jpg

Aplomb

Design, AMI MINDENHEZ PASSZOL

Az új Aplomb konferenciaasztal bármilyen stílusban vagy helyiségben megtalálja a helyét. Három különböző asztallappal, elektromos kábelek részére rejtett rekeszekkel, integrált tápcsatlakozóval és testre szabható csatlakozó kiosztással gyártjuk. Az Aplomb asztal olyan sok funkcióval rendelkezik, hogy könnyedén lebonyolíthat vele egy teljes értékű konferenciát.

Olvasson tovább

News_Skandiform_Primo.jpg

Primo bord   

TERVEZŐ: Stefan Borselius 

A Primo szinte ikonikus és könnyed stílusa jól megállja a helyét számos térben. 18 különböző méretben, formában, számos különböző anyaghasználattal, magasságban és színben választható. Sokoldalúsága elsődleges szempont.

Olvasson tovább

NC_logo.png

Az NC Nordic Care a gondoskodás és a természetszeretet skandináv örökségén alapul. A közösségépítés, az összetartozás és a felelősségvállalás alapvető értékei tükröződnek a termékkínálatban.

Tudjon meg többet a NC Nordic Care márkánkról

News_NC_HumlanSnurr.jpg

Humlan FORGÓSZÉK

TERVEZŐ: Eva Schildt

A Humlan (Bumblebee) család tovább bővült ebben a szezonban egy közkedvelt, forgótalppal kialakított székkel. Ezt a széket alapvetően aktív környezetbe szántuk, például irodákba, konferenciatermekbe és iskolákba. A bútor alapanyagát FSC minősített faanyag adja, ami igazi stílusos megjelenést biztosít. A szék puha és ölelő formája kellemesen belesimul a környezetébe. Fenntarthatósági politikánkkal összhangban a Humlan szövetborítása cserélhető; lehetővé teszi, hogy szükség esetén tisztítsa, cserélje, így megnő a szék élettartama.

Tudjon meg többet

News_NC_HumlanHjul.jpg

Humlan KEREKEKKEL

TERVEZŐ: Eva Schildt

A Humlan (Bumblebee) család legújabb tagja kerekekkel érkezett. Ezt a széket is alapvetően aktív környezetbe szántuk, például irodákba, konferenciatermekbe és iskolákban. A bútor alapanyagát FSC minősített faanyag adja, ami igazi stílusos megjelenést biztosít. A szék puha és ölelő formája, kellemesen belesimul a környezetébe. Fenntarthatósági politikánkkal összhangban a Humlan szövetborítása cserélhető; lehetővé teszi, hogy szükség esetén tisztítsa, cserélje, így megnő a szék élettartama.

Tudjon meg többet

News_NC_Orkester.jpg

ORKESTER

TERVEZŐ: Mia Cullin

A zongoraszék formavilága ihlette az állítható magasságú Orkestert. A kollekció mindkét tagja - szék és  kétüléses pad - kőrisfából készült. Az Orkester tökéletes iskolák, várótermek, fogadások, folyosók, bejáratok és hasonló típusú környezetek számára. Mivel az ülések magassága állítható, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kényelmesen személyre szabható.

Tudjon meg többet

Szeretne többet megtudni termékeinkről?

Írjon nekünk