Az év 5 új irodatrendje   

A Stockhom Fair bútorvásáron 5 idei trend jelent meg, melyeket a Kinnaprs is alkalmazott. Ezekről számolunk be.

 

Február elején zajlott az év legnagyobb skandináv bútorvására, a Stockholm Fair, melyen a Kinnarps is részvett. A minden évben izgalmas újdonságok mellett nagyszerű tapasztalatszerzésként és a legújabb trendek felfedezéseként is értelmezhető az északi gyártók börzéje.

Az új színek és anyagok mellett a középpontban a környezettudatosság állt. Előtérbe került a multifunkció – mind a terek, mind pedig a bútorok tekintetében.

Fontos irány a természetközeliség. A formák lekerekítettek, eltűntek a sarkok, éles, geometrikus szögek. A műanyagot felváltották a fa lábak. Színek terén a barnák és a bézs, neutrális barack, pasztell sárga, üde fűzöld és türkiz volt túlsúlyban.   

Az 5 trend 2019-ben:

1. Környezettudatosság

2. Multifunkcionális terek

3. Funkcionális bútorok

4. Természetközeli anyagok és formák

5. Természetes színek

A Kinnarps háza táján az akkusztikus- és térelválasztó paravánok, valamint a Kőrisfa furnér kapta a főszerepet.  

A paravánok esetében a multifunkció és a számtalan kiegészítő állt a középpontban; ezek érdekessége, hogy rengeteg kiegészítővel – tükörrel, akasztókkal, rendszerezőkkel – lehet egyedivé és otthonossá varázsolni az általuk leválasztott teret.

A természetes színek a pácolt kőrisfa furnér számtalan variációjában jelent meg.
Ez a természetes fafelület meleg és puha tapintású, visszahozza a régi Kinnarps-hagyományt az otthonosság érzetének megteremtésével. 12 új színben debütált a vásáron.