Újdonságaink 2021

Márkacsaládunk széles és változatos termékpalettájában minden márkának meghatározó karaktere van, különböző stílusokat, egyedi megoldásokat kínál. Termékeink létrehozásának központjában az átfogó belsőépítészeti koncepcióba illeszthető, fenntartható és funkcionális formatervezés áll.

KL01-000085A.png

A Materia, a kreatív tárgyalóterek szakértője dinamikus organizációk számára fejleszt és gyárt dizájnbútort és belsőépítészeti megoldásokat. Saját magával szemben komoly elvárásokat támasztott a kezdetektől, és ebből sosem engedett. A Materia megközelítését a felhasználó-központú, innovatív dizájn jellemzi – ily módon öltenek fizikai testet, lesznek „materializáltak” elképzeléseik.

További információ a Materiáról

picnic.jpg

PICNIC

Játékos és masszív benyomást keltő asztal. A PICNIC termékcsalád padot és zsámolyt is kínál. Iskolai étkezdében és irodai tárgyalótérben egyaránt használható. Az asztal fal mellett is elhelyezhető, mivel rövidebb oldalai közül az egyik egyenes, a másik ívelt. Az asztal körül padok és zsámolyok segítségével biztosíthatók ülőhelyek.

További információ

Uni-large-1250.jpg

UNI NAGY KONFERENCIAASZTAL

A modern tárgyalóterekbe szánt, sokoldalú Uni Large konferenciaasztal kifinomult dizájnjának köszönhetően többféle típusú környezetben is érvényesül. Dizájngazdagságát jól példázzák a láb fröccsöntött részletei és az asztallap ferde élzárása. Diszkrét tartóvázának köszönhetően az asztal szinte lebegő hatást kelt.

További információ

ambient.jpg

AMBIENT SORSZÉK

Az Ambient sorszék a dizájnra és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Strapabíró kialakítása ellenére letisztult, minimalista és elegáns a dizájnja. Az ülések szükség esetén egyenként is könnyen cserélhetők.

További információ

Skandiform_logo.png

A Skandiform a skandináv bútortervezési hagyományokból merít ihletet. Bútorainak formavilága tükrözi a természet organikus megjelenését és tündöklő színpalettáját.

További információ a SKANDIFORM BRAND-rŐl

matsumoto.jpg

MATSUMOTO LAPTOPASZTAL

A MATSUMOTO termékcsalád egy újabb asztala. Ez a kényelmes munkafelületet kínáló, sokoldalú laptopasztal akár éjjeliszekrény helyett is használható. Lágy kontúrjainak és minimalista kialakításának köszönhetően könnyen elhelyezhető.

Olvasson tovább

isa.jpg

ISA OTOMAN

Önállóan és az ISA pad kiegészítőjeként is használható puff. A természet által ihletett ízléses, hullámos formája arra készteti az embert, hogy leüljön egy rögtönzött megbeszélésre vagy laza beszélgetésre.

Olvasson tovább

soft top.jpg

SOFT TOP GÖRGŐS SZÉK ÉS BÁRSZÉK

A karosszéket, bárszéket és padot is kínáló SOFT TOP termékcsalád görgős széke és bárszéke. Rugalmas kialakítása révén kiválóan alkalmas műhelybeli, otthoni irodai vagy egyéb olyan helyeken történő használatra, ahol a dinamikus tevékenység nyugodt, koncentrált munkával váltakozik. Könnyen a kívánt helyre görgethető.

Olvasson tovább

 

NC_logo.png

Az NC Nordic Care a gondoskodás és a természetszeretet skandináv örökségén alapul. A közösségépítés, az összetartozás és a felelősségvállalás alapvető értékei tükröződnek a termékkínálatban.

Tudjon meg többet a NC Nordic Care márkánkról

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Tömör faszékünk, mely akár két- és háromszemélyes kanapé formában is rendelhető. Klasszikus fotelekre jellemző faváz és finom textil párosából született Thyra megjelenése barátságos és hívogató. Az anyagok kiválasztását gondos válogatás előzte meg; a könnyű tisztíthatóság érdekében a kárpitozás levehető, az ülés és a támla közötti rés megakadályozza, hogy a párnák között felhalmozódjon a szennyeződés. A párnázat felcserélhető. Különböző színű és textúrájú szövetek kombinálásával izgalmas, kontrasztos hatást érhet el. 

Tudjon meg többet

Szeretne többet megtudni termékeinkről?

Írjon nekünk