Újdonságaink 2023

Márkacsaládunk széles és változatos termékválasztékot kínál. Mindegyik márka saját, egyéni kifejezésmóddal rendelkezik, és egyedi megoldásokat kínál a különböző ízlésekhez. Mindezt azért alakítottuk ki, hogy olyan átfogó belsőépítészeti megoldásokat hozzunk létre, amelyek a fenntarthatóságra, a funkcióra és a formatervezésre összpontosítanak. Most pedig hadd mutassuk be nektek az új termékeinket!

A Kinnarps belsőépítészeti megoldásokat és bútorokat készít irodák, iskolák és egészségügyi intézmények számára - az igényfelméréstől a megvalósításig mindenben segítünk. A magas minőségre, az ergonómiára és az innovatív tervezésre összpontosítunk 1942 óta. Bővebben

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Az időtlen dizájnú Siro tárgyalószék könnyen elhelyezhető és egyszerűen kombinálható különféle belsőépítészeti megoldásokban. Különféle típusú tárgyalóterekben, tárgyalótermekben és a rövidebb ideig tartó munkavégzésre szolgáló touch-down területeken egyaránt ideális. A szabadalmaztatott támlával rendelkező szék teljes egészében kárpitozott ülésében integrált Nozag-rugók találhatók. Az így biztosított extra kényelemnek köszönhetően a szék hosszabb ideig kínál kényelmes ülést.

Olvass tovább

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

Jól megtervezett növénytartó és térelválasztó, amely megkönnyíti a rugalmas és fenntartható megoldások létrehozását az egészséges munkakörnyezet érdekében. Inspirációt, játékosságot és életteli beltéri környezetet kínál. Az irodába természetet csempésző, rugalmas és kellemes megoldás lehetővé teszi, hogy ugyanazt a növénytartót számos különféle belsőépítészeti kialakításhoz használja.

Olvass tovább

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

A praktikus Junior iskolapad úgy van kialakítva, hogy ügyes helyi tárolási megoldással szolgáljon a diák számára. A diák kéznél tarthatja tankönyveit és tanszereit, így minimalizálhatók az olyan, zavaró tényezők, mint a helyváltoztatás és a megszakítások. Ez elősegíti a csendes, koncentrált környezetet az osztályteremben, és támogatja a tanulást. 

Olvass tovább

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Fából készült, esztétikus megjelenésű dohányzóasztal. Igényes tervezésű, elegáns falábakon áll. A Kalmia végtelen lehetőségeket kínál a design és az any agok, valamint más belsőépítészeti tervezési megoldások összehangolására, a harmonikus esztétikai megjelenés elérése érdekében. Hívogató dohányzóasztal, amely spontán találkozóhelyet vagy pihentető felületet teremt, és hozzájárul az otthonos érzéshez az irodában.

Olvass tovább

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

Az egyszerű, de jól átgondolt TULIO vendég- és tárgyalószék könnyen az aktuális igényekhez és terekhez alakítható. Rugalmas kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően kiválóan megfelel a különféle tárgyalókban és projektterekben.

Olvass tovább

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Egyszerű, de masszív dohányzóasztal fémből készült csőlábakkal. Kiválóan használható a különféle típusú munkahelyi vagy oktatási környezetekben. Az ízléses, könnyen elhelyezhető asztal folyosói asztalként, tálaló- vagy dohányzóasztalként egyaránt nagyszerűen helytáll. 

Olvass tovább

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Klasszikus és stílusos dohányzóasztal fa asztallappal és jól megtervezett fém lábakkal. Markáns megjelenésű, stabil dohányzóasztal, amely az egységes megjelenés érdekében könnyen kombinálható egyéb belsőépítészeti elemekkel. Rövid munkamegbeszélésekhez vagy társasági alkalmakhoz, kávészünetekhez dohányzóasztalként, vagy az iroda közös helyiségeiben kiegészítő asztalként egyaránt használható.

Olvass tovább

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Az Elevate funkcionális, könnyen elhelyezhető és strapabíró asztal, ami iskolai, irodai és idősgondozási környezetben történő használatra egyaránt alkalmas. A magasság gázrugó segítségével könnyen állítható, ami az asztal alatt található karral szabályozható. Nincs szükség közvetlen áramellátásra vagy töltésre, ami zavaró kábelek nélküli szabad felületeket eredményez.

Olvass tovább

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Többféle magasságban, különféle méretű asztallapokkal kapható funkcionális pillértalpas asztal. Visszafogott méretű, karcsú lábának köszönhetően nem foglal el túl sok hely et. Számos különféle munkahelyi vagy oktatási környezetben használható.

Olvass tovább

A Materia, a kreatív tárgyalóterek szakértője dinamikus szervezetek számára fejleszt és gyárt dizájnbútort és nyújt belsőépítészeti megoldásokat. Saját magával szemben komoly elvárásokat támasztott a kezdetektől, és ebből sosem engedett. A Materia megközelítését a felhasználó-központú, innovatív dizájn jellemzi – ily módon öltenek fizikai testet, lesznek „materializáltak” az elképzeléseik. Olvass tovább

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

A Yarn a „The Kinship Method” nevű kísérleti együttműködési projekt keretében kifejlesztett egyedülálló, környezetbarát szék. Mivel kevés elemből áll, ez könnyed, szinte lebegő megjelenést kölcsönöz neki. A kialakításban és az anyagválasztásban központi szerepet kapott a fenntarthatóság és a kis környezeti hatás szempontja. A Materia termék támlájának kézi készítésű kenderzsinegfonat kölcsönöz természetes megjelenést. 

Olvass tovább

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

A Nomad asztal többféle méretben és magasságban kapható. A nomádokhoz hasonlóan ezeket az asztalokat is a rugalmasság és a mozgás jellemzi. Könnyen áthelyezhetők, és mivel számos különféle anyagból készülhetnek, kombinációs lehetőségek sokaságát kínálják.

Olvass tovább

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

A Neo Lite Soft a Neo Lite kreatív változata. Mint ahogy azt a neve is sugallja, a Neo Lite Soft puhább ülést kínál. A szövetet kifejezetten ehhez a termékhez tervezett steppelt mintával varrják, amely karaktert és egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Olvass tovább

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

A Cobble puffok organikus formákban, többféle méretben készülnek. Szabálytalan sziluettjeikkel számos különféle környezetben és kombinációban is jól megtalálják a helyüket, kis súlyuknak köszönhetően pedig könnyen áthelyezhetők. A puffok lekerekített, hívogató dizájnnal, macskakövet idéző alakkal rendelkeznek, innen a név is (a cobble angolul macskakövet jelent).

Olvass tovább

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

A Neo Lite Soft a Neo Lite kreatív változata. Mint ahogy azt a neve is sugallja, a Neo Lite Soft puhább ülést kínál. A szövetet kifejezetten ehhez a termékhez tervezett steppelt mintával varrják, amely karaktert és egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Olvass tovább

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

A Petite dohányzóasztal-sorozatot kis méretű, finom megjelenésű, kerek lapú asztalok alkotják. Az asztallap felhajtott szélű fémből vagy sima furnérozott fából készül. A fémvázat az asztallaphoz kapcsoló kerek réz rögzítőelem külön dekoratív részletként szolgál. 

Olvass tovább

A Skandiform a skandináv bútortervezési hagyományokból merít ihletet. Bútorainak formavilága tükrözi a természet organikus megjelenését és tündöklő színpalettáját. Olvass tovább

30342_central.jpg

Central

A kellemes tapintási élményt nyújtó, ízléses, ugyanakkor stabil és mutatós Central áthidalja a szék és a kanapé közötti szakadékot.

Olvass tovább

30324_roll.jpg

Roll

Egyetlen részletében sem szokványos. A görgethető Roll ruhafogas részei egy fa törzsét, ágait és gyökerét formázzák. Az erdő hatalmas királyai ihlették – valamint egy egészen más színpadról ismert király is.

Olvass tovább

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

A neves svéd Claesson Koivisto Rune multidiszciplináris ügynökség saját jelzésével látta el az egyszerűség, a könnyű anyagok és a rugalmasság jellemezte, ízléses ALBA kárpitozott széket, karosszéket és bárszéket.

Olvass tovább

NC-logga-svart-small.png

Az NC Nordic Care a gondoskodás és a természetszeretet skandináv örökségén alapul. A közösségépítés, az összetartozás és a felelősségvállalás alapvető értékei tükröződnek a termékkínálatban. Olvass tovább

Az NC Nordic Care a gondoskodás és a természetszeretet skandináv örökségén alapul. A közösségépítés, az összetartozás és a felelősségvállalás alapvető értékei tükröződnek a termékkínálatban. Olvass tovább

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

Rare karosszék. A Rare karosszék esetében az volt az alapgondolat, hogy az egész fával számolunk, és új, empatikus módon mutatjuk ki tiszteletünket a nyers fa iránt.

Olvass tovább

Humlan 770.jpg

Humlan

A lágy, hívogató dizájnú humlan asztal. Alapkivitelben fehér és fekete pácolt nyírből vagy tölgyből készül, de bármilyen NCS-színben rendelhető.

Olvass tovább

AMULETT 731.jpg

Amulett

Amulett kiválóan használható minden olyan környezetben, ahol nagyok az igények a kényelemmel, a higiéniával és a biztonsággal szemben. A tervezés során kiemelt cél volt, hogy kellemes tapintást nyújtó, puha karfát hozzunk létre.

Olvass tovább

Szeretnél még többet megtudni a legújabb termékeinkről?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!