Újdonságok 2018

SKANDIFORM ÚJDONSÁGOK

SOFT TOP

SOFT TOP

PROJEKT: Brad Ascalon

Vendég vagy látogató, ez a itt kérdés. A Soft Top a közös terekre készült, és megfelel minden ezzel kapcsolatos követelménynek, mint a megfizethetőség, rugalmasság, minőség és szilárdság. Ennek ellenére is a design azt a jól ismert érzést sugalja, ami otthonossá tesz egy helyiséget még akkor is, ha csak látogatóként érkezünk.

TIMEOUT

TIMEOUT

PROJEKT: Thomas pedersen

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a Timeout azt jelenti, hogy „taktikai szünetet tart”, de úgy is használják, mint szünetet konferencia vagy üzleti találkozó során. A Timeout elnöki székünk tökéletes, tiszta dizájnjával nem tereli el a figyelemét, királyi kényelme pedig a kikapcsolódást és a munkát is nagyszerű élménnyé teszi.

NESTOR

NESTOR

PROJEKT: Lars Hofsjö

A Nestor hét egyszerű részből áll, amelyek ezer lehetőséget kínálnak az egyszerű padról a kanyargós, hosszú kanapéig. Alkalmazhatósága egyszerű; tiszta, kényelmes és tele van lehetőségekkel!

CREST

CREST

Projekt: Mattias Stenberg

A Crest biztosítja a finom egyensúlyt a nyitottság és a magányosság között. A közös térben zajló munkavégzésre fejlesztettük, védelmet nyújt a kíváncsiskodó szemektől, ugyanakkor beszélgetésre és interakció-teremtésre ösztönöz. A hátlapot ezért egy kicsit magasabbra terveztük - kilóg a párnák mögül -, hogy ezzel is erősítsük ezt a hatást.

PAX

PAX

Projekt: Fredrik Mattson

A Pax a billenő alakja maximális komfortot biztosít a kis helyeken. A karfája lehajtható az ülés felé, amikor helyet kell, hogy biztosítson ahhoz, hogy ön kinyújthassa a lábait, és a szék hátulja sem fogja irritálni a könyökét.

UNI

UNI

projekt: Axel Bjurström

Az Uni egy új asztal család, amely alkalmas kisebb vagy nagyobb csoportos események levezénylésére. Az Uni különböző méretű, magasságú és felületű, talpakon vagy T lábon álló változatban kapható. A széles választékban elérhető asztalsorozat darabjai rendkívül rugalmas alkalmazást tesznek lehetővé tárgyalótermekről a kávézókon át, a társas rendezvényeken át az előadótermekig.

VAGABOND

PROJEKT: MARIE OSCARSSON

Mi különbözteti meg a Vagabond táblát a többitől? Az, hogy multifunkcionális. A görgők könnyebbé teszik a mozgatását, és amelyek segítségével tárgyaló- és íróasztalhoz is használhatóvá teszik, vagy akár a kantinban, étteremben is működik bokszok kialakításához. Használhatja üzenő táblaként, mert a mellékelt mágnesek segítségével képeket, üzeneteket vagy rajzokat rögzíthet rá. A tetejére pedig lámpákat, növényeket vagy egyéb kiegészítőket akaszthat.

MOTUS

PROJEKT: MARIE OSCARSSON

Ennek a széknek a formáját a funkciója határozza meg. Az ívelt, kárpitozott ülés extra kényelmessé teszi, ráadásul úgy alakítottuk ki, hogy akár egyenes helyzetben, akár lovagló ülésben is használhassa. A széket ezen kívül kerekekkel szereltük fel, hogy könnyen mozgathassa vagy akár mozogjon vele az irodában.  

Ön is megszerette az új bútorainkat?

írjon nekünk!

humlan

PROJEKT: EVA schild

A Humlan (dongó) szék a Humlan család negyedik tagja. Csakúgy, mint a sorozat többi eleme, a kis Dongó puha és ölelő alakja is jó ülésmagassággal párosul. A Dongót ízlésére szabhatja: válassza ki hozzá a kedvenc szövetét, akár ugyanolyat vagy különbözőt az üléshez és a háttámlához. A huzat lecserélhető, mosható és nagyon kényelmes. ráadásul összhangban van az NC fenntarthatósági politikájával.

ALVA

PROJEKT: Jonas osslund

Az Alva szék kőrisfából készült, melyhez szilárd, de karcsú zsinórszerű karfát terveztünk. A karfa, mely játékosan körülöleli a hátrészt, igazán kecsessé és kifejezővé teszi ezt a bútort.

rock on

PROJEKT: oda homlo klaren

Az ülőmunka növekvő egészségügyi kockázatot jelent. Kutatások szerint ez a jelenség nem kompenzálható kizárólag munka utáni rendszeres edzéssel. A Rock On egy raklapszék, amely arra ösztönöz, hogy ülés közben is több mozgást végezzen, akár egy különleges hintaszéken. A bútorok keresztezett, domború alapja lehetővé teszi, hogy minden irányba billegjenek, ez pedig aktiválja a rajta ülő vázizmait. A Rock On minimalista dizájnja mind az irodában, mind a közösségi terek esetében jól működik.