Nyitott pozícióink

Alakítsuk együtt a Kinnarps jövőjét!

Részvétel és aktív szerepvállalás

A jól végzett munka örömet okoz nekünk. Jóleső büszkeséggel tölt el az, amit csinálunk. Szeretjük az ilyenkor érzett boldogságot és elégedettséget, azt, hogy egy pillanatra hősnek érezhetjük magunkat. Ezt az érzést akarjuk átélni nap mint nap. De nemcsak az eredmények hajtanak bennünket előre. Hiszünk a részvételben és az aktív szerepvállalásban a közösségen belül. Abban, hogy valami nagyobb részei vagyunk, és tevékenyen hozzájárulunk a nagy egészhez.

Három dolog van, ami mellett szenvedélyesen kiállunk

Embereket alkalmazunk, nem csupán munkatársakat

Helyi, családi vállalkozásból nőttünk globális szervezetté, amely emberek ezreit alkalmazza világszerte. Mindenkinek lehetőséget akarunk biztosítani arra, hogy személyesen is részt vegyenek a Kinnarps jövőjének alakításában. Ebben a vállalkozásban családias szellemet kaptunk örökül, és ezt mindig nagyra becsüljük, bármekkorára nőjön is a cég.

Nagyra értékeljük a rugalmasságot és az alkalmazkodóképességet

Csak akkor maradhatunk sikeresek, ha úgy és akkor alkalmazkodunk a változásokhoz, ahogyan és amikor felmerülnek; ha új dolgokat tanulunk, új tapasztalatokat szerzünk, tiszteljük személyes ambícióinkat, és odafigyelünk a piac igényeire, a környezet védelmére. A Kinnarps kívánságait és igényeit összeegyeztetjük dolgozóink kívánságaival és igényeivel. Ilyen szilárd alapokról fejlesztjük tovább üzletünket és dolgozóink szaktudását, úgy, hogy mindig a piac várható igényeire figyelünk.

 

Azt akarjuk, hogy dolgozóink egészségesek legyenek és jól érezzék magukat

Csak elégedett légkörű, egészséges munkahelyen érezhetik jól magukat a dolgozók, csak így engedhetik szabadjára kreativitásukat. Odafigyelünk, hogy teljes életet biztosítsunk dolgozóinknak, olyat, amelyben egyensúlyban van a munka és a szabadidő. Arra ösztönözzük dolgozóinkat, hogy sportoljanak, és ügyeljenek az egészségük megőrzésére. Ép testben ép lélek.

 

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!