A jövő az ön kezében van

 

HATALMAS MEGTISZTELTETÉS SZÁMUNKRA, HOGY A JÖVŐ NEMZEDÉKEIT FORMÁLÓ MUNKAHELY-KIALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOKAT HOZHATUNK LÉTRE. AZ ISKOLA NEMCSAK A LEGNAGYOBB, HANEM A LEGFONTOSABB MUNKAHELY IS

SZERETNÉ TUDNI, HOGY MELYIK MEGOLDÁS FELELNE MEG LEGINKÁBB AZ ÖNÖK ISKOLÁJÁNAK?

Contact us

KOMPLETT MEGOLDÁSOK, INSPIRÁLÓ DESIGN

Szeretne több terméket megismerni?

Inspirációk

AHÁNY OSZTÁLYTEREM - ANNYI TANULÁSI MÓDSZER

Megszámlálhatatlan tanulási módszer létezik, ahogy a tanítási módok száma is végtelen. Hogy megfeleljünk ennek a sokféleségnek, mi is a legkülönfélébb oktatási környezeteket alakítjuk ki. A pedagógusok és a tanulók valamennyien egyéniségek, és annak is tekintjük őket – ennek szellemében készítjük el ergonomikus és a zaj csökkentését célzó bútorrendszereinket. Az oktatási tereknek kell igazodniuk a sokféle személyiséghez, nem pedig fordítva.

 

TÁROLÁS – MINDEN TÉR JÓ TÉR

A modern folyosók nem csupán egyszerű közlekedőutak. Egyszerre a közlekedés és a társadalmi élet színterei az iskolákban, így megfelelő berendezésük jobb hangulatúvá teheti a tanítási napokat. Masszív, stabil szekrényeink strapabíróak, néhány okos formatervezési megoldásnak köszönhetően pedig kényelmesen, rendszerezve elhelyezhetők bennük a tankönyvek, írószerek és a papír.

 

MEDIATEK – AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁNAK ÚJ TÉR KELL

Célunk a két világ legjobb tulajdonságaink ötvözése úgy, hogy közvetlenül a számítógép-terminálok mellett alakítunk ki helyet a könyvek és egyéb nyomtatott anyagok elhelyezésére. Emellett nagyon fontosak a beszélgetésre és gondolkodásra szolgáló helyek, ahogy az is, hogy a pedagógusok mindig a tanulók közelében lehessenek. Ezek az egyedi jellemzők jól körülírják a teljes tanulási környezetet.

 

 

 

AZ ÉLŐ KÖNYVTÁR – ÖSZTÖNZÉST AD AZ ELMÉNEK

A könyvtár nemcsak néhány könyvespolcot jelent, hanem az az iskola szíve-lelke. Szakértői vagyunk annak, hogyan alakítsuk át ezt a helyet az elmélyült tanulás és gondolkodás színterévé. Intuitívan ergonomikus megoldásaink elősegítik az önálló tanulást, továbbá lehetővé teszik a nyugodt körülmények közt történő együttműködést és a csoportmunkát.

 

 

TANÁRI TÁRSALGÓ – BESZÉLGETÉSHEZ ÉS GONDOLKODÁSHOZ

Rendkívül fontos, hogy legyen egy hely, ahol a tantestület tagjai kipihenhetik magukat és nyugodtan gondolkodhatnak. Minden itt töltött perc értékes lehetőséget ad arra, hogy a pedagógusok feltöltődjenek, erőre kapjanak. Ha ennek a helyiségnek a berendezését kellő eredetiséggel tervezzük meg és kényelmes ülőbútorokkal látjuk el, akkor már néhány perc itt tartózkodás is rengeteget jelenthet.

 

 

TANÁRI SZOBA – ERGONÓMIA ÉS OKOS TÁROLÁS

A tanárok itt készülnek az óráikra, dolgozatot javítanak és beszélnek a diákjaikkal – a tanári szoba minden tanítási napon nagy kihasználtságnak örvend. Ha ennek a helyiségnek a berendezését is ugyanakkora odafigyeléssel tervezzük meg, mint az osztálytermeket, az rugalmas, hatékony megoldást eredményezhet, amely számos előnnyel jár.

 

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!