Biztonságos oktatási terek a középpontban

A kiváló minőséget, a fenntarthatóságot és az ergonómiát szem előtt tartva olyan vonzó iskolabútorokat és rugalmas belsőépítészeti megoldásokat tervezünk, amelyek a diákok és a személyzet számára egyaránt hasznosak. Elemezzük az igényeket, és olyan hozzáférhető tanulási környezetet alakítunk ki, amely elősegíti a tanulást és a tanítást. Együtt sikeres iskolai környezetet teremtünk!

Segítségre van szüksége az iskola belső teréhez?

Forduljon hozzánk még ma!

A jól megtervezett, fenntartható belsőépítészeti megoldás a felmért igényekhez van hangolva, mégpedig úgy, hogy a belső tér funkciói, kialakítása és elrendezése megkönnyíti, ösztönzi és támogatja a tanítást és a tanulást.

Inspiráló oktatási terek

Next Education® tanulásitér-elemzés

A fejlődés mindig a megértéssel kezdődik. A vonzó és jól működő iskolai környezethez vezető út az egyedi igények azonosításával és elemzésével kezdődik. A Next Education® tanulásitér-elemzésünk segít értékes ismereteket és adatokat gyűjteni a tanulási környezetek megtervezése előtt. Ez megalapozza a jól átgondolt környezetet és a tanulást támogató belsőépítészeti tervezési megoldásokat.

Fedezze fel a Next Education®

Az emberek minden szervezet legfontosabb értékei. Fektessen be holisztikus ergonómiába, hogy munkatársai nagyszerű dolgokra legyenek képesek. Ergonómiai szakértői tudásunk és változatos termékválasztékunk biztosítja a munkahelyi jólét, elkötelezettség és teljesítmény feltételeit.

Középpontban az ember

Fedezze fel széles választékunkat

Inspirálódjon, és ismerje meg fenntartható bútorainkat és rugalmas belsőépítészeti megoldásainkat. Design, ahol a funkció és az esztétika kéz a kézben jár.

Emberek, belső terek és környezet időtálló megoldásokkal. Fenntartható, kiváló minőségű bútorokat és rugalmas megoldásokat tervezünk és gyártunk alacsony környezetterheléssel és hosszú élettartammal.

Fenntarthatóság minden szinten

Ügyfélprojektek

Minden tevékenységünk középpontja. Olvassa el ügyfeleink történeteit, és tekintse meg megvalósult referenciáinkat.

Összes referenciák