Szeretnéd velünk újrahangolni a hibrid irodai működéseteket?

Vagy szívesen megtekintenéd élőben is a bútorainkat? Foglalj időpontot a naptárban!

BEMUTATÓTERMI LÁTOGATÓKAT KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN FOGADUNK.
Jelölj meg egy általad preferált idősávot, Illetve, hogy személyesen látogatnál el hozzánk, vagy online körbevezetést szeretnél, és kollégáink hamarosan visszahívnak, hogy pontosítsák az időpontot!

Nézd meg élőben, tapintsd meg

Nincs is annál jobb megismerési módja a termékeknek, mintha ténylegesen megtapasztaljuk őket. Kollégáink szakmai útmutatást adnak a ermékpalettánkban és szívesen  bemutatják bútorainkat. A legjobb tudás gyakran tapasztalati úton szerezhető.

Inspirálódj

Viszonteladóink és bemutatótermeink tele vannak inspirációval. Érkezz egy ötlettel és távozz egy egész vízióval. Kollégáink segítségével ötleteidet konkrét tervekre válthatod. A csapatunk életre kelti az ötleteket azáltal, hogy komplett irodai megoldásainkat a Te igényeidre szabva kombinálja.

Alkoss egyedi megoldást

Milyen munkakörnyezetet szeretnél? Kollégáink végigkísérnek a folyamaton, amely az elképzelésektől a kreativitáson át a megvalósuláshoz vezet. Lépj be igényeiddel és kívánságaiddal és távozz egy világos tervvel. A mi célunk, hogy a teljes szervezeti munkafolyamatot támogasuk mérettől függetlenül.  

Népszerű termékeink

Capella

Capella

264 Színek | 4 Variációk

Oberon

Oberon

38 Színek | 106 Variációk

Prim

Prim

Prim elválasztó paravánok

103 Variációk

Elsa

Elsa

8 Színek | 14 Variációk

5000

5000

228 Színek | 6 Variációk

Vibe

Vibe

Vibe Asztali paraván

144 Színek | 41 Variációk

Elevate

Elevate

10 Színek

KIEMELT MUNKÁINK

BASF Hungária Kft.

Több közösségi tér, kevesebb egyéni munkaállomás
Ez volt a BASF Hungária vegyipari cég munkavállalóinak a kérése. Az iroda hibrid módban üzemel, ezért nem meglepő, hogy a kényelmes, de könnyedén elszigetelődéshez vezető home office-ban töltött napok után a kollégák egy pezsgő, kollaborációra és kapcsolódásra szó szerint teret adó irodára vágytak. A cél érdekében pedig szívesen feláldoztak egy-két egyéni munkaállomást. 

Tovább>>

Danfoss Kft.

3 részleg, 1 iroda
A Danfoss technológiai megoldásokat szolgáltató vállalat nem kis kihívást állított maga elé, amikor az addig különálló 3 részleg 1 irodában való integrációja mellett döntött. A praktikus és funkcionális elrendezés mellett a hangulatos, barátságos környezetre is kiemelt hangsúlyt fektettek, hogy ezáltal is visszacsábítsák a home office híveit.

Tovább>>

DVS központ, BudapestONE

Csúcskategóriás budai iroda
A DSV Hungária az új iroda kialakításához egy olyan tervező-kivitelező céget keresett, amely egyaránt garantálja a teljeskörű szolgáltatást és a magas minőséget – a koncepciótól egészen a bútorokig.

Tovább>>

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!