HOGYAN TÉRJÜNK VISSZA AZ IRODÁBA?

MI LENNE A TÖKÉLETES EGYENSÚLY AZ IRODAI ÉS AZ OTTHONI MUNKAVÉGZÉS KÖZÖTT A JÖVŐBEN? MENNYIRE VÁLT BE KOLLÉGÁINAK A HOME OFFICE? MITŐL MŰKÖDHETNE EGY HIBRID MUNAKVÉGZÉS MÉG JOBBAN?

Cégére szabott home office felmérésünk eredménye kiindulási alapként szolgálhat az irodába történő visszatérés megtervezésében, így elősegíti a dolgozók motivációjának fenntartását és megkönnyíti a terek újragondolásának folyamatát. Az eredményeket munkatér szakértőnk értékeli ki meghatározva a kulcsfontosságú kérdéseket és fejlesztendő területeket. 

KINEK AJÁNLJUK?

✓ Szeretnék, ha a home office továbbra is része lenne munkanapjaiknak, de a megfelelő feltételekkel és optimális arányban

✓ Szeretnének időben felkészülni a visszatérésre és ebbe a folyamatba a kollégákat is bevonni, de nincs erre saját kapacitásuk

✓ Saját házon belül végzett kérdőívezésükben ellentmondásos vagy nehézségekbe ütköző válaszokat kaptak

Szeretnék meglévő irodatereiket a megváltozott körülmények szerint optimalizálni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá

Korábban is érdeklődtek már az agilis terek és a munkatér-analízis iránt és szeretnék koncepciónkat megismerni mielőtt belevágnak.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A FELMÉRÉS ELKÉSZÍTÉSE? 

  • Átláthatóbbá válik cége szerkezeti strukúrája

  • Szakmailag releváns értékelést kaphat cége a hatékonyságáról

  • Megismeri munkatársai tapasztalatait és véleményét 

  • Reális képet kap a home office népszerűségéről a szervezeten belül

  • Belépő felmérést is kézhez vehet a NextOffice szolgáltatásunk eléréséhez

Ha még több információra vagy szakszerű támogatásra van szüksége a munkába való visszatéréshez, számos szolgáltatásunkkal tudunk hozzájárulni cége sikeréhez. 


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK