Home office bútorok expressz szállítással cégek részére

A KINNARPS ÚJ SZÍVÜGYE – AVAGY AZ ERGONÓMIA JEGYÉBEN OTTHON IS

Pontosan tudjuk, hogy az ergonomikus – és egyben ideális - munkakörnyezet elemei – mint a megfelelő munkaállomás, a természetes fény, megfelelő akusztikai megoldások és világítás – nem egyenlő mértében érhetők el mindenki számára az otthonában.

Az otthoni munkavégzés robbanásszerű terjedésére gyorsan reagálva, a Kinnarps Hungary csapata olyan home office ajánlatot dolgozott ki, amelyben azokat a termékeket gyűjtötte össze, amik a lehető legrövidebb szállítási idővel, kedvezményes áron elérhetőek.

A kényelmes – és testre szabható – munkaszékek mozgásra ösztönzik használójukat, elkerülve ezzel az egész napos ülés következtében jelentkező izomfeszülést és az azáltal kialakuló fájdalmakat. Az elevátoros (ülő/álló) íróasztalok pedig lehetővé teszik a testhelyzet megváltoztatását, serkentve ezzel a vérkeringést, a produktivitást és az éberséget, nem utolsó sorban pedig elősegítve jó közérzetet.

A Kinnarps szívügye tehát, hogy ergonomikus fejlesztéseivel otthon is hatékonyságra ösztönözze a dolgozókat és segítsen megőrizni a test egészségét.

 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINKBÓL ITT VÁLOGATHAT:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS KAPCSOLATFELVÉTELÉRT KATTINTSON AZ ALÁBBI, VAGY AZ AJÁNLAT UTOLSÓ OLDALÁN TALÁLHATÓ GOMBRA

Lépjen velük kapcsolatba