Meetup After

Teltházas Meetup rendezvénnyel indult a március a Kinnarps háza táján. Egy méltán népszerű témát jártunk körül, mégpedig a helyes táplálkozás és az elegendő alvás jótékony hatásainak kérdéskörét. Amikor erőt vesz rajtunk a tavaszi fáradtság, és egy kiadós ebéd után az íróasztalunk mellett próbáljuk túlélni a munkaidő hátralévő részét, akkor nem csak aktuális, hanem hiánypótló is, hogy erről beszéljünk. Mi megtettük!

Horváth Ágnes alvástréner és Szabó Dániel táplálkozástudományi szakember – a Meet up meghívott előadói – az alvás és táplálkozás főbb ökölszabályairól beszéltek a jelenlévőknek. Az egészségtudatos életmód kialakításában a pihenésnek és a helyes étkezésnek egyaránt óriási szerepe van, éppen ezért nem tudunk különbséget tenni, hogy életvitelünk megreformálásában melyiknek tulajdonítsunk kisebb vagy nagyobb jelentőséget. Előadóinktól számos nagyszerű tippet kaptunk – a homeosztatikus étrend előnyeiről, a napi 7 óra alvás elengedhetetlen fontosságáról és a tápanyag dús ételek fogyasztásáról – ahhoz, hogy az irodában is a legjobb formánkat nyújthassuk.

Felfrissítettük az örökzöld szabályt is, miszerint alvás előtt 1 órával már ne olvassunk email-eket, és kerüljük a telefonozást, ugyanis ezek mind hatással vannak a pihenésünkre.

Mielőtt elkezdenénk ezt a szabályt alkalmazni, figyelmedbe ajánljuk az eseményről készült képgalériánkat.

A beszélgetés résztvevői: 

Horváth Ágnes, ALVÁSGURU.hu

Szabó Dániel, TÁPLÁLKOZÁSBEÁLLÍTÁS.hu

Paukovics Gábor, KINNARPS

Helyszín: 

KREA Design Café

Fotós:

© Baksa Gábor

 

Az eseményről készült fotók

Szeretnél értesülni legfrissebb eseményinkről? Iratkozz fel meghívólistánkra!

FELIRATKOZOM