Projekt: Projektiroda 100 négyzetméteren

Nemzetközi vezető tanácsadócég budapesti irodájában egy speciális teret tervezett meg és kivitelezett a Kinnarps Hungary ;Jóljárt Ágnes és Cseh Edit tervezőpáros munkája nyomán készült el ez a projekt

A tervezőkkel való kreatív együttműködés lehetőséget teremtett egy letisztult, formai és anyaghasználat tekintetében harmonikus irodatér kialakítására, ami a cég arculatához illeszkedő, mégis új és egyedi kialakítást eredményezett. Tervezőként azért szerettem Ágival és Edittel dolgozni, mert szakmailag egy nyelvet beszélünk, és már az első találkozáskor könnyű volt átlátni a koncepciójukat és kiválasztani az általuk megálmodott hangulathoz passzoló bútorokat.

Ambrus Lili designer

A cél egy olyan kreatív műhely létrehozása volt, ami felszereltségében, műszaki tartalmában funkcionálisan jól működő alapot, megjelenésében pedig izgalmas és inspiráló teret hoz létre az itt zajló fejlesztési munkához. Öröm volt részt venni ebben a projektben, ahol a megbízóval és a tervezőkkel közös csapatmunka a hétköznapit meghaladó, különleges értéket teremtett.

Mester Andrea projektmanager

A 100 négyzetméter alapterületű projektiroda munkaállomásokból, egy pihenőszobából, vezetői irodából áll.

A projektiroda koncepciója:

Egy dedikált projektcsoport munkájának ad otthont, melyet egy meglévő irodán belül alakítottak ki. A csoportvezető elkülöníthető irodában kapott helyet, mely azonban mégis szerves része a csoport irodájának. Ide egy tolóajtós elválasztót terveztünk. Bench elrendezéssel alakítottuk ki az iroda fő terét.

Hot desk munkaállomások a projektfeladatok kutatásához szükséges eszközök mellé kerültek, mint például a VR kamera, vagy a 3D nyomtató. Csoportmegbeszéléseknek is elkülönített teret alakítottunk ki.