Projekt: CBRE Hungary

Impozáns dinamizmus

A CBRE a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadó ügynöksége, mely a világ 50 országában van jelen, több mint 300 irodával, így Magyarországon is nagy szakértői csapattal szolgálják ki ügyfeleiket. Új irodájuk berendezésénél, így fontos szempont volt egy olyan impozáns és egyben modern környezet kialakítása, amely még inkább hozzásegíti a vállalatot a professzionális, rugalmas és egyben dinamikus működéshez.

A magyarországi iroda nagyon rövid idő alatt bővült, igen dinamikusan, közel megkétszerezve dolgozói létszámukat, emiatt az irodának nem csak funkcionális szempontoknak kellett megfelelnie. Kiemelten fontos volt az otthonos hangulat megteremtése is, melyhez a Kinnarps lounge és közösségi terekbe tervezett bútorai tökéletes alapot biztosítottak, így egy nagy közösségi nappali és egy multifunkciós konyha is kialakításra került, ahol a dolgozók közösségi életet élhetnek, találkozhatnak, beszélgethetnek.

Olyan innovatív és kollaboratív környezet kialakítására törekedtünk, ami maximálisan támogatja a csapatmunkát, így új munkakörnyezetük a tevékenység alapú munkavégzési koncepció alapján került kialakításra, ahol a tevékenységhez igazított berendezés tökéletesen kiszolgálja és tükrözi a CBRE professzionalizmusát és dinamizmusát partnerei felé, legyen szó bérlőkről, bérbeadókról vagy akár befektetőkről.

Az irodában, ennek megfelelően a számos dedikált munkahely mellett, a 25 db shared desk munkaállomásnak köszönhetően olyan munkaterületek kerültek kialakításra, amelyeknél bárki helyet foglalhat. A meeting szobák kialakításánál pedig elsődleges szempont volt az exkluzivitás, átláthatóság és a funkcionalitás, melyek mellett phone boxok biztosítják a számos konferenciahíváshoz szükséges szeparáltságot és nyugalmat.

Judit Varga

When moving into our new office our guiding principles were to facilitate co-operation between the colleagues, visualize our transparent workflow to our clients and a welcoming atmosphere, that invites in and inspires. Being a premium real estate advisor our office also serves as a reference, that shows our high quality standards. We had to tackle the challenge of the dynamically growing headcount, that doubled within the past two years. The concept of having an activity based working environment allows flexibility, enhances project based co-operation, enables focused work and eases the strain of diverse personalities.

Judit Varga, MRICS | Director Head of Offices Advisory & Transaction Services | Offices CBRE