RUGALMAS ASZTAL TÁROLÓVAL ÉS SZÉKKEL

TRIXAGON ASZTAL. A Trixagon asztal puzzle-ként kombinálható, hatszög alakú elemekből álló praktikus bútorcsaládunk része. Az asztalok egyszerűen átrendezhetők az együttműködést igénylő és projektalapú munkához a futurisztikus iskolákban és irodákban. Csak a kreativitása szabhat határt a lehetőségeknek. Tovább

AZONNAL ÁTRENDEZHETŐ HELYISÉG

Szeretne még több terméket látni?

Inspiráló galéria

TRIXAGON ASZTAL

  • A hatszög alakú asztalok gyorsan átrendezhetők az aktuális tevékenységnek megfelelően
  • Fékezhető görgők segítik az egyszerű átcsoportosítást
  • Az asztalok elektromos aljzatokkal is felszerelhetők az elektronikus eszközök töltéséhez
  • Teljes sorozat asztalokkal, tárolóegységekkel és székekkel

ASZTALOK – MÉG TÖBB INSPIRÁCIÓ

FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK

A Trixagon asztal számos funkciója és opciója tovább növeli a rugalmasságot. A praktikus megoldások hatékony tereket kínálnak, és könnyebben felismerhetővé teszik az átrendezési lehetőségeket.

A TRIXAGON ALAK

A Trixagon sorozat valamennyi eleme hatszög alakú, amit a természet inspirált. A modulok összekapcsolásával új alakzatok és összeállítások hozhatók létre, a kombinációk száma végtelen. A jó helykihasználású, rugalmas megoldások elrendezését igényei és elképzelései szerint könnyen módosíthatja.

 

ELKÉPZELÉSEI SZERINT RENDEZHETI EL A DEKORÁCIÓT

A TRIXAGON ASZTAL ADATAI

A letölthető Trixagon brosúrában minden adatot megtalál a Trixagon termékcsalád asztalairól, tárolóegységeiről és székeiről. A brosúra inspiráló összeállítási és anyagkombinációs javaslatokkal is szolgál.

A TERMÉKBROSÚRÁHOZ

TÁROLÁS

A Trixagon család bútorai között számos tárolómegoldás is található. Különféle méretű és magasságú rejtett és nyitott tárolóegységek és praktikus kihelyezőmegoldások közül választhat.

 

TUDJON MEG TÖBBET

SZÉK

A Trixagon családban egy hatszög alakú szék is található. Számos kárpitozás közül válogathat, a Kinnarps Colour Studio szöveteinek százait kombinálhatja.

 

TUDJON MEG TÖBBET

A TRIXAGON AZ ISKOLÁKBAN

Rugalmasságának köszönhetően a Trixagon család tökéletes megoldást kínál az iskolákban és egyéb oktatási környezetekben. A bútorok könnyen elrendezhetők a tanítás módjának megfelelően úgy, hogy segítsék az aktív munkát.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Letöltések

Nagyfelbontásu képek
3D Modellek / CAD

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!