Remek márkák büszke családja


Széles hálózat az Ön igényeinek kielégítésére

Márkacsaládunk széles és változatos termékskálát kínál. Minden márkának megvan a maga egyéni kifejezése, amely egyedi megoldásokat tesz lehetővé különböző ízlésekhez. Egy dologban osztoznak? Az ergonómia, a fenntarthatóság és a nagyszerű dizájn szenvedélye.

6

saját márka

+20

partner márka

+3000

termékeink száma

Kinnarps_logo_tagline_2000px.png

Márkáink

logo_Kinnarps@2x.png


logo_drabert.png


logo_martinstoll.png


logo_materia.png


skandiform_black_RGB_logo_small.png

NC-logga-svart-small.png

Well-being and efficiency

Well-being and efficiency

Jól megtervezett, ergonómikus és felhasználóközpontú termékek és megoldások, a fenntarthatóságra és a funkcionalitásra helyezve a hangsúlyt. Időtlen kialakítás jellemzi őket, kiváló minőséggel a mindennapi használatra. A Kinnarps holisztikus megközelítést alkalmaz, miközben nagy figyelmet fordít a részletekre. Termékeink hosszú élettartamúak, újrafelhasználásra és frissítésre készültek. A termékcsaládok a modularitás és a platform gondolkodás alapján épülnek fel, és tömeggyártásra adaptálódnak.

Ergonomics simplified

Ergonomics simplified

Intuitív ülőbútor beépített ergonómiával, ahol a design és a funkció kéz a kézben járnak. Ülőhelyek munka- és tárgyalóterekhez.

Timeless elegance

Timeless elegance

Időtlen elegancia, amely mesterségbeli tudást áraszt, az anyagok és a részletek kiválasztására összpontosítva. Exkluzív választék munkaállomásokhoz és tárgyalókhoz egyaránt.

Ideas materialized

Ideas materialized

Kreatív tárgyalóterek modern szervezetek számára. A Materia tervezett bútorokat és belső berendezéseket fejleszt és gyárt közterek és modern szervezetek számára.

http://materia.se/en/
Scandinavian sense

Scandinavian sense

A Skandiform identitást teremt minden érzékszerv számára, ahol az emberek találkoznak. Termékeinket fenntartható, kortárs skandináv dizájn, jó funkcionalitás és minőség jellemzi, idővel magasan érzékelt érték mellett.

skandiform.com
Inclusive design

Inclusive design

Fenntartható, határokon átnyúló és inkluzív bútorkoncepciókon keresztül az NC minden ember jogát hirdeti a nyilvános térben való részvételhez.

http://www.ncnordiccare.se/?lang=en

Szeretne többet megtudni márkáinkról & partnereinkről?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kiterjedt partnerhálózatunk:

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!