A TÁROLÁS EZER MÓDJA

Trixagon Tárolóegység. A Trixagon tárolóegység puzzle-ként kombinálható, hatszög alakú elemekből álló praktikus bútorcsaládunk része. A görgőknek köszönhetően a tárolóegységek könnyen átrendezhetők, tökéletes megoldást kínálva az aktív irodai és iskolai környezetbe. Tovább

TÁROLÓEGYSÉG MINT A MUNKAFELÜLET RÉSZE

Szeretne még több terméket látni?

Inspiráló galéria

TRIXAGON TÁROLÓEGYSÉG

  • A tárolóegységek könnyen rendezhetők különféle összeállításokba
  • Fékezhető görgők segítik az egyszerű átcsoportosítást
  • Számos opció a nyitott és rejtett tároláshoz
  • Teljes sorozat asztalokkal, tárolóegységekkel és székekkel

TÁROLÓEGYSÉGEK – MÉG TÖBB INSPIRÁCIÓ

 FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK

A Trixagon tárolóegység számos praktikus kiegészítőjével optimalizálható a tárolóterület. A nyitott polcok, a rejtett, ajtós tároló és a fiókok elegendő helyet biztosítanak az irodai és oktatóanyagok valamennyi fajtája számára. A hatszög alak valamennyi elrendezésben megkönnyíti a hozzáférést.

A TRIXAGON ALAK

A Trixagon sorozat valamennyi eleme hatszög alakú, amit a természet inspirált. A modulok összekapcsolásával új alakzatok és összeállítások hozhatók létre, a kombinációk száma végtelen. A jó helykihasználású, rugalmas megoldások elrendezését igényei és elképzelései szerint könnyen módosíthatja.ELKÉPZELÉSEI SZERINT RENDEZHETI EL A DEKORÁCIÓT

A TRIXAGON TÁROLÓEGYSÉG ADATAI

A letölthető Trixagon brosúrában minden adatot megtalál a Trixagon termékcsalád asztalairól, tárolóegységeiről és székeiről. A brosúra inspiráló összeállítási és anyagkombinációs javaslatokkal is szolgál.


A TERMÉKBROSÚRÁHOZ

ASZTALOK

A Trixagon család bútorai között egy rugalmas asztal is található, amely ugyanolyan hatszög alakú, mint a tárolóegység. Az asztalok és tárolóegységek kombinálásával gyorsan és egyszerűen hozhatók létre jó helykihasználású, funkcionális megoldások.

 

TUDJON MEG TÖBBET

SZÉK

A Trixagon családban egy hatszög alakú szék is található. Számos kárpitozás közül válogathat, a Kinnarps Colour Studio szöveteinek százait kombinálhatja.

 

TUDJON MEG TÖBBET

A TRIXAGON AZ ISKOLÁKBAN

Rugalmasságának köszönhetően a Trixagon család tökéletes megoldást kínál az iskolákban és egyéb oktatási környezetekben. A bútorok könnyen elrendezhetők a tanítás módjának megfelelően úgy, hogy segítsék az aktív munkát.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Letöltések

Nagyfelbontásu képek
3D Modellek / CAD

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!