JÁRJA A MAGA ÚTJÁT

 

Vibe falra és plafonra rögzíthető paravánok – a külső és funkcionalitás jegyében

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA. A falra és plafonra rögzíthető paravánok segítségével helytakarékos módon javíthatja irodájának akusztikai adottságait. A falra rögzíthető paravánokat polcokkal vagy táblával lehet kombinálni, a plafonra rögzíthető paravánokat pedig különféleképpen fel lehet akasztani, határozott irodai benyomást keltve. Külső és funkció tökéletes szimbiózisa. Tovább

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

Szeretne még több terméket látni?

Inspiráló galéria

VIBE FALRA ÉS PLAFONRA RÖGZÍTHETŐ PARAVÁNOK

  • A polcok személyessé, otthonossá teszik a területet
  • Akusztikai jellemzők a javított hangkörülményekért
  • Szövetek, színek és festések kitűnő választéka
  • Vibe Focus paravánjaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készülnek
  • A teljes sorozat gyártása Svédországban zajlik
  • Eltávolítható kárpit

 

 

FALRA ÉS PLAFONRA RÖGZÍTHETŐ PARAVÁNOK - MEGOLDÁSOK MINDENKINEK

AKUSZTIKA NYÍLT TERŰ MUNKAKÖRNYEZETEKBEN

Napjaink nyitott irodái akusztikailag egészségtelen munkakörnyezet hozhatnak létre. A környezet akusztikai tulajdonságainak javítása érdekében a kialakítás során fontos a térelválasztó és hangelnyelő megoldások használata.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Funkcionalitás és kiegészítők

A Vibe sorozat különféle, formai és funkcionális kiegészítőket tartalmaz. Átfogó terméksorozat, melyhez könnyedén adhat vagy vehet el belőle, miközben testre szabhatja elemeit.

VIBE – A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

A Vibe paravánsorozata végtelen rugalmasságot biztosít. Minden paravánunkat személyes, kreatív igényeire formálhatja. Mindemellett fenntartható termékekről van szó, melyek gyártásának minden lépése felelősen és hatékonyan zajlik.

 

A TERMÉKBROSÚRÁHOZ

VIBE ASZTALI PARAVÁNOK

A hangelnyelő asztali paravánok csendet és nyugalmat teremtenek a munkahelyen. Bárki megteremtheti a maga oázisát, kedvenc színeivel és változatos kiegészítőkkel  személyre szabva az irodái munkaállomását.

 

TUDJON MEG TÖBBET

VIBE ELVÁLASZTÓ PARAVÁNOK

A Vibe elválasztó paravánok szabaddá teszik. Könnyedén hozzáadhat vagy elvehet, helyiségeket hozhat létre helyiségeken belül, vagy egyszerűen elválaszthatja munkaállomását, ha egy kis csendre és nyugalomra vágyik. Színek és kiegészítők megválasztásával személyre szabhatja.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Helyhatékony hangelnyelés

A falra és plafonra rögzíthető paravánok hozzájárulnak a megfelelő akusztikai körülmények kialakításához anélkül, hogy közben foglalnák a helyet a padlón vagy az íróasztalon. Helyhatékony megoldás, amely egyben megkönnyíti az iroda tisztán tartását.

Letöltések

Nagyfelbontásu képek

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!