JÁRJA A MAGA ÚTJÁT

 

Vibe elválasztó paravánok - a rugalmasságért és szabadságért

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA. A Vibe elválasztó paravánok szabaddá teszik. Könnyedén csatlakoztathat akár több paravánt is, személyre szabott rendszereket létrehozva görgőkkel, vagy görgők nélkül. Lábak széles választéka áll rendelkezésére különálló térelválasztókhoz, hogy íróasztalához illeszthesse és személyre szabhassa. Tovább

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

Szeretne még több terméket látni?

Inspiráló galéria

VIBE ELVÁLASZTÓ PARAVÁNOK

  • Csatlakoztatható paravánok a maximális rugalmasság érdekében
  • Lábak és kiegészítők széles választéka
  • Akusztikai jellemzők a javított hangkörülményekért
  • Szövetek, színek és festések kitűnő választéka
  • Vibe Focus paravánjaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készülnek
  • A teljes sorozat gyártása Svédországban zajlik
  • Eltávolítható kárpit

VIBE ELVÁLASZTÓ PARAVÁNOK – KÜLÖN VILÁG

AKUSZTIKAI KÖRNYEZET, PRODUKTIVITÁS ÉS EGÉSZSÉG

A Vibe paravánsorozat használatával egészséges akusztikai környezetet hozhat létre irodájában a hatékonyság és közérzet javítása érdekében.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Funkcionalitás és kiegészítők

A Vibe sorozat különféle, formai és funkcionális kiegészítőket tartalmaz. Átfogó terméksorozat, melyhez könnyedén adhat vagy vehet el, miközben testre szabhatja elemeit.

VIBE – A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

A Vibe paravánsorozata végtelen rugalmasságot biztosít. Minden paravánunkat személyes, kreatív igényeire formálhatja. Mindemellett fenntartható termékekről van szó, melyek gyártásának minden lépése felelősen és hatékonyan zajlik.

 

A TERMÉKBROSÚRÁHOZ

VIBE ASZTALI PARAVÁNOK

A hangelnyelő asztali paravánok csendet és nyugalmat teremtenek a munkahelyen. Válasszon a Vibe Light elválasztó, és a Vibe Focus elválasztó és hangelnyelő változatok közül. 

 

TUDJON MEG TÖBBET

VIBE FALRA ÉS PLAFONRA RÖGZÍTHETŐ PARAVÁNOK

A paravánok fix pozíciójának köszönhetően könnyedén teremthet szimmetriát, miközben a teljes iroda akusztikai körülményeit is javítja. A paravánok elhelyezésükből adódóan helytakarékosak, és megkönnyítik a tisztítást.

 

TUDJON MEG TÖBBET

Helyiségek a helyiségeken belül a csendért és nyugalomért

Nyitott és aktivitás-alapú munkakörnyezetekben fontos olyan helyiségek kialakítása, ahol zavartalanul dolgozhat. A Vibe csatlakoztatható paravánjai segítségével helyiségeket hozhat létre a helyiségeken belül kisebb csapatoknak, vagy egyéni munkához.

Letöltések

Nagyfelbontásu képek

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!