JÁRJA A MAGA ÚTJÁT

 

Vibe asztali paravánok - a csend és nyugalom jegyében

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA. A Vibe asztali paravánok segítségével mindenkinek meglehet a maga nyugodt tere, még aktivitás-alapú irodák és egyéb nyitott terű munkakörnyezetek esetén is. A paravánok könnyen felszerelhetők, és számos méretben és színben kaphatók. Tovább

A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

Szeretne még több terméket látni?

Inspiráló galéria

A VIBE ASZTALI PARAVÁNOK ELŐNYEI

  • Széles választék
  • A hangelnyelő tulajdonságok javítják az akusztikai feltételeket
  • Funkcionális tartozékok, amelyekkel személyre szabhatja a munkaállomást
  • Szövetek és színek széles kínálata
  • Cserélhető kárpit
  • A Vibe falak FSC-tanúsítvánnyal rendelkeznek
  • Csatlakoztathatók más sorozathoz, például Space-hez
  • Svédországban készül

ASZTALI PARAVÁNOK – TEREMTSE MEG SAJÁT MENEDÉKÉT

Funkcionalitás és kiegészítők

A Vibe sorozat különféle, formai és funkcionális kiegészítőket tartalmaz. Átfogó terméksorozat, melyhez könnyedén adhat vagy vehet el, miközben testre szabhatja elemeit.

VIBE – A LEHETŐSÉGEK VILÁGA

A Vibe paravánsorozata végtelen rugalmasságot biztosít. Minden paravánunkat kreatívan személyes igényeire formálhatja. Mindemellett fenntartható termékekről van szó, melyek gyártásának minden lépése felelősen és hatékonyan zajlik.

 

A TERMÉKBROSÚRÁHOZ

VIBE ELVÁLASZTÓ PARAVÁNOK

A Vibe elválasztó paravánok szabaddá teszik. A Vibe Tube csatlakoztatható kivitelének köszönhetően egyszerűen adhat hozzá, vehet el, vagy teremthet helyiségeket a helyiségeken belül. Színek és kiegészítők választásával pedig teljesen személyre szabott benyomást kelthet. 

 

TUDJON MEG TÖBBET

VIBE FALRA ÉS PLAFONRA ERŐSÍTHETŐ PARAVÁNOK

A paravánok fix pozíciójának köszönhetően könnyedén teremthet szimmetriát, miközben a teljes iroda akusztikai körülményeit is javítja. A paravánok helyhatékonyak, mivel nem foglalnak helyet a padlón vagy az íróasztalon. 

 

TUDJON MEG TÖBBET

Light vagy Focus – Ön dönt

A Vibe asztali paravánok segítségével tereket hozhat létre koncentrációhoz és összpontosítást igényő munkákhoz. A Light és Focus változatokban elérhető asztali paravánok akusztikai tulajdonságaikban különböznek. A csendet és nyugalmat igénylő terekhez válassza a megnövelt hangelnyelő tulajdonságú Focus paravánokat.

Letöltések

Nagyfelbontásu képek

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!