Az irodai tárolás jövője

A Capacityvel szintet léphet az irodai tárolásban

A modularitásból fakadó lehetőségek

A moduláris kialakítású, sokoldalú Capacity irodai tárolási megoldás a terek és igények bármely típusának megfelelően könnyen testreszabható.

Egyetlen sorozatba gyűjtöttük az általános és személyes tárolószekrényeket, ülőalkalmatosságokat, térelválasztókat és öltözőszekrényeket. A különféle modulok összeilleszthetők és egymáshoz igazíthatók, bárhogyan is kombinálja őket.

Column var.5_capacity.jpg

Column var.5_capacity2.jpg

Egybevolvad a munkafolyamattal

A Capacity az irodai tárolás integrálásának vadonatúj módját testesíti meg. A sokoldalú modulok könnyen testreszabhatók, hogy – projekttérként, térelválasztóként vagy tárgyalótérként – az adott munkafolyamathoz illeszkedjenek.

A színes pácok és textilek széles választékában kapható sorozat nagy teret enged az egyedi megjelenés kialakításának, növények és egyéb belsőépítészeti elemek számára is helyet biztosítva.

Tekintse meg színeinket és anyagainkat

Öltözőszekrény és cipőtároló

A ruhák és cipők tárolásához két különböző modul áll rendelkezésre. Az öltözőszekrény-modul akasztókkal és ruhasínnel is fel van szerelve. Ruhasín két modul közé is beilleszthető, nyitott ruhatárolót kialakítva.

Az alul található, nyitott rekeszekkel rendelkező, gumiszőnyeggel bélelt modul egész évben alkalmas a cipők tárolására.

Ülőmodulok beépített telefontöltővel

A Capacity sorozatban két ülőmodul szerepel. Az egyik egy jó akusztikával rendelkező ülőbox, ahol telefonbeszélgetést folytathat, vagy akár dolgozhat is egy rövid ideig. A másik egy pad, amely közösségi teret kínál a spontán beszélgetésekhez, de akár a telefonját is töltheti ott, míg a kollégájára vár.

Nagyméretű tárolóbútor öltözőszekrényekkel

A Capacity sorozat összes modulja nagy, 50 cm-es mélységgel rendelkezik, ami az öltözőszekrények széles körű használatát teszi lehetővé. A modulok magassága és szélessége igény szerint kiválasztható. Az öltözőszekrények polcai könnyen áthelyezhetők, a számuk bővíthető vagy csökkenthető.

Az öltözőszekrények a cilinder- és kombinált záraktól az RFID-kártyákkal vagy mobilalkalmazásokkal nyitható zárakig bármivel felszerelhetők.

„A leginkább azért vagyok büszke a Capacityre, mert úgy tudtunk páratlanul elegáns, a frontok és az egyéb elemek között határozott kontúrokkal rendelkező dizájnt létrehozni, hogy közben nem kellett engednünk a funkcionalitásra vonatkozó elképzeléseinkből.” 

Per Enskär, a Capacity csapatának kategória-termékmenedzsere

Flexibilis – a változó igényekre tervezve

A Capacityt úgy tervezték, hogy könnyen változtatható legyen a kialakítása. A modulok egymásba illeszthetők és egymáshoz igazíthatók a kombinációtól és az elhelyezéstől függetlenül. Az eredmény pedig egy időtálló, sokoldalú, rugalmas irodai tároló.

Minden a részletekben rejlik

Square big_capacity.jpg

Square big_capacity2.jpg

Square big_capacity3.jpg

A Capacityt a modern iroda igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez az intelligens irodai tárolási megoldás zökkenőmentesen integrálható a munkafolyamatba.

Ismerkedjen meg a Capacity termékcsaláddal

Capacity

Capacity

226 Színek | 8 Variációk

Capacity

Capacity

226 Színek | 36 Variációk

A hibrid munkavégzés komolyabb követelményeket támaszt a modern irodával szemben – a belsőépítészeti kialakításnak hozzá kell járulnia egy olyan, vonzó munkahely megteremtéséhez, ahol a munkavállaó szívesen tartózkodik.

Mitől modern egy irodai tárolási megoldás?