Kinnarps Colour Studio – Fenntartható és harmonizált minőségi anyagok

A Kinnarps Colour Studio (KCS) az irodai, oktatási és ápolási célú anyagválasztékunk, amelyeket a fenntarthatóság, a minőség és a harmónia szem előtt tartásával állítottunk össze. Vonzó és fenntartható anyagokat kínál, amelyeket gondosan teszteltek, hogy megfeleljenek a különböző típusú tereknek. A széles skálában könnyen megtalálható a kívánt megjelenésnek és funkciónak megfelelő anyag. A fa, fém, műanyag és textíliák, a színek és minták jól kombinálhatók egymással és a további belsőépítészeti elemekkel. A jól átgondolt skála harmonikus és fenntartható összbenyomást kelt, lehetővé téve az adott helynek és tevékenységnek megfelelő anyag és szín kiválasztását.

Kérdése vagy különleges kívánsága van?

Forduljon hozzánk még ma

Fenntartható anyagok

A fenntartható belsőépítészetnek maradandónak kell lennie, mind a tervezés, mind a minőség tekintetében. A különböző környezetekben más és más a kopás és az elhasználódás mértéke, ezt pedig figyelembe kell venni mind az anyagtípus, mind a színválasztás szempontjából.

A KCS termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy a megjelenés és a funkcionalitás tekintetében egyaránt időtálló legyen. A szövetek többsége európai uniós ökocímkét visel, amelyet olyan termékeknek ítélnek oda, amelyek magas szintű környezetvédelmi, funkcionális és minőségi előírásoknak felelnek meg. Számos szövet OEKO-TEX® tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami biztosítja, hogy fenntartható módon készül, és káros vegyi anyagokat nem tartalmaz.

Az általunk használt faanyag 95%-a FSC® címkét visel, amely garantálja az embereket és a környezetet tiszteletben tartó, felelős erdőgazdálkodást. Gondoskodtunk arról, hogy minden anyagunk környezeti és társadalmi szempontból felelős körülmények között készüljön.

Kiváló minőségű anyagok

Az anyag- és színválasztás nagyban befolyásolja a termék funkcionalitását és karbantartási követelményeit, valamint a belsőépítészeti tervezést. Ennek megfelelően minden anyagunkat gondosan választottuk ki, teszteltük és minőségbiztosításnak vetettük alá, hogy megfeleljen a közösségi terekre vonatkozó követelményeknek.

A svédországi Skillingarydban található saját gyártóüzemünkben varrjuk a bútorok alkatrészeit, készítjük a kárpitozást és a helyszínen teszteljük azokat, hogy biztosítsuk a vonatkozó követelményeknek megfelelő minőséget. Különösen az olyan környezetekre összpontosítunk, amelyek komoly igénybevételnek vannak kitéve, mint például az iskola és az egészségügyi környezet.

A kínálatot különböző árkategóriájú szövetekből állítottuk össze, az egyszerűbbtől az exkluzívabb anyagokig. Minden szövet tartós, legalább 50 000-es Martindale besorolással, ami azt jelenti, hogy bútoraink tartósak és sokáig helytállnak a közösségi terekben. A szövetek megfelelnek az európai EN 1021-1 és 2 szabvány gyúlékonysági követelményeinek is, ami biztosítja a biztonságos belsőépítészeti kialakítást. Több szövetünk is mosható vagy letörölhető, hogy olyan környezetben is használható legyen, ahol ez szükséges. Minden szövetünk megfelel a Möbelfakta kritériumoknak, amelyek nemcsak a nem mérgező anyagokat garantálják, hanem a közösségi terekre vonatkozó európai minőségi és biztonsági követelményeknek való megfelelést is.

Harmonizált anyagok

Egy jól átgondolt, fenntartható egész létrehozásához elengedhetetlen, hogy a szövet, az egyéb anyagok és a színek harmonizáljanak egymással. Az anyagok és színek kiválasztásakor abból kell kiindulni, hogy milyen tevékenységet kell támogatni, és milyen viselkedést szeretne bátorítani. A különböző kombinációk fokozzák a létrehozni kívánt élményt, érzést és kifejezést.

A Kinnarps Colour Studio anyagok és színek olyan gazdag választékát kínálja, amelyek több száz színárnyalatból és anyagból állnak, melyeket építészekkel és belsőépítészekkel közösen fejlesztettek ki. Ez számtalan lehetőséget kínál személyes kombinációk és vonzó belsőépítészeti megoldások létrehozására. Ugyanabban a termékcsaládban különféle stílusok és kifejezési formák kaptak helyet. Az anyagok könnyen harmonizálnak más berendezési tárgyakkal, és jól illenek egymáshoz.

A cél az, hogy sokoldalú és könnyen elérhető palettát kínáljunk olyan kreatív, vonzó környezetekhez, amelyek hosszú távon is megállják a helyüket.