Synchronised

by Kinnarps Colour Studio

Pácolt kőrisfáink mostantól új színekben is elérhetők. A kiváló minőségű furnér és a kézműves színezési eljárás révén létrejövő harmonikus színek kiemelik a fa természetes mintázatát. Legyen még kifejezőbb a Kinnarps Colour Studio textiljei és egyéb anyagai segítségével, valamint keverje a színeket, használjon azonos színeket vagy válasszon monokróm megjelenést.

Új anyag a Kinnarps Colour Studióban

Új, izgalmas anyagot mutatunk be a Kinnarps Colour Studióban. A pácolt kőrisfa furnér 11 egyedi színben érhető el, amely tetszés szerint keverhető a Kinnarps Colour Studio textíliáival és egyéb anyagaival. A szokásos kínálat emellett kiegészül a sötétbarna tölgy furnérral. Bemutatjuk továbbá a sötétszürke laminátumot, amely stílusosan kombinálható más anyagokkal. Nem utolsó sorban bemutatunk egy új, asztalokhoz készült anyagot, a természetes és elegáns fekete linóleumot. Az új anyagok mostantól részét képezik szokványos kínálatunknak, amelyeket akár nagy projektekhez is gyorsan és hatékonyan le tudunk szállítani. Új pácainkról itt olvashat bővebben.

11 ÚJ, ÉPÍTÉSZEK ÁLTAL KIVÁLASZTOTT PÁCSZÍN

A Kinnarps Colours Studióban elérhető új színek és anyagok kiválasztása építészekkel és belsőépítészeti tervezőkkel közösen történt. Olvassa el, hogyan tudja keverni és párosítani a különböző színeket és anyagokat.

„Minél több lehetőség közül lehet választani, annál kreatívabban lehet megvalósítani az elképzeléseket. A pácolt furnér egyedibb, természetes fa érzést kínál, mivel megőrzi a fa természetes megjelenését. Szerintem az új felületek könnyen összeegyeztethetők más bútorokkal, csak a többi anyaghoz illő pácot kell megtalálni.”

Ingrid Ehrnebo, White Arkitekter

PÁCOLT FURNÉR – A FENNTARTHATÓ VÁLASZTÁS

A pácolt kőrisfa furnér választásakor Ön egy fenntartható, környezetbarát megoldást választ, mivel az irodabútorainknál használt furnér FSC®-tanúsított, felelős erdőgazdálkodásból származó fából készül. Pácunk vízből és pigmentből áll. A lakk nem tartalmaz oldószert, és a lakkozási művelet zárt térben történik.

ÚJDONSÁG!

FEKETE LINÓLEUM ASZTAL

Immár fekete linóleum bevonatú asztallapot is lehet választani. Ez az exkluzív, természetes anyag finom tapintású, könnyen tisztítható és hozzájárul a munkahely zajszintjének csökkentéséhez.

 

Tudjon meg többet

ÚJDONSÁG!

SÖTÉTSZÜRKE LAMINÁTUM

Íróasztalainknál immár elérhető a sötétszürke laminátum is. Ez az anyag tökéletesen illeszkedik többi anyagunkhoz, és hozzájárul a különböző stílusok és kreatív ötletek megvalósításához.

 

Tudjon meg többet

ÚJDONSÁG!

SÖTÉTBARNA TÖLGY

Szokványos kínálatunk kiegészül a sötétbarna tölggyel. A pácolt felület exkluzív megjelenést kölcsönöz, mivel kiemeli a tölgy természetes textúráját és súlyt és mélységet kölcsönöz a belső tereknek. Időtlen és elegáns!

 

Tudjon meg többet

SZÍNES INSPIRÁCIÓ

A pácolt kőrisfa furnér és a textilek és egyéb anyagok keverése egymással