KINNARPS TRENDJELENTÉSEK

MIÉRT, HOGYAN ÉS MILYEN MÓDSZEREKKEL DOLGOZNAK, TALÁLKOZNAK ÉS TANULNAK MAJD AZ EMBEREK A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDBEN?

Mi, a Kinnarps munkatársai folyamatosan azon dolgozunk, hogy betekintést nyerjünk a jövőbe és megismerjük azokat a tényezőket, amelyek a munkakörnyezeteket alakítják majd a jövőben. Feltesszük a kérdést: miért, hogyan és milyen módszerekkel dolgoznak, találkoznak és tanulnak majd az emberek a következő évtizedben? Szisztematikusan, egyesével elemeztük a kérdéseket és a piacokat annak érdekében, hogy megtaláljuk a várható változások közös nevezőjét. Ennek a trendvadászatnak az eredményeképp jöttek létre trendjelentéseink.

A KINNARPS 1-ES SZ. TRENDJELENTÉSE

8 VÁLTOZÁS, AMELYEK HATÁSSAL LESZNEK A JÖVŐ MUNKAHELYÉRE

Első jelentésünkben azt mutatjuk be, hogy melyek azok a változások, amelyek szerintünk különösen fontosak a munkahely számára. A változások mögött meghúzódó legfontosabb hajtóerők az új technológia, az új értékek, a globalizáció és az eltolódás az átgondolt gazdaság irányába. 

Töltse le a teljes jelentést

A KINNARPS 2-ES SZ. TRENDJELENTÉSE

MUNKAHELY- ÉS ÉLETTÉR-DIZÁJN A VÁLTOZATOSSÁG ÉVTIZEDÉÉRT

Az első trendjelentésünk egyik változása a látható designtól a designalapú gondolkodásra való áttérés. Második jelentésünk trendkutatása során úgy döntöttünk, hogy további felfedezéseket teszünk ezen a területen. A fő kérdésünk az volt: milyen lehetőségeket kínál az előttünk álló sokoldalú évtized a munkahelyi dizájn területén? 

Töltse le a teljes jelentést

A KINNARPS 3-AS SZ. TRENDJELENTÉSE

TRENDEK, AMELYEK A JÖVŐ TANULÁSI KÖRNYEZETEIT ALAKÍTANI FOGJÁK

A harmadik trendjelentésünkben a Kinnarps FutureLab kutatásai, interjúi és munkája alapján összeállítottunk 10 olyan fő trendet, amelyek hatással lesznek és formálni fogják a skandináv országok oktatási környezetét 2025-ig.  

Töltse le a teljes jelentést