Az egységes méret... nem mindenkire illik

Sokféle igény figyelembevételével kialakított, a különbözőségre koncentráló design. A cél olyan rugalmas, vonzó és sokféle igényt figyelembe vevő munkahelyi környezet létrehozása, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy megtalálják és megtartsák a tehetségeket.

A környezet alkalmazkodjon az emberekhez és ne fordítva 

Napjainkban az, hogy a munkakörnyezet bútorai számos különböző kolléga igényét szolgálják ki fontosabb, mint valaha. Annak érdekében, hogy egy csapat teljes erőbedobással dolgozzon, minden tagjának meg kell adni a lehetőséget a benne rejlő potenciál kibontakozásra kortól, nemtől, súlytól, magasságtól és a beszélt nyelvtől függetlenül. Ennek érdekében a szélsőségeknél kell kezdeni és nem az átlagembereket venni a bútorozási koncepció alapjául.

"Ma fontosabb mint valaha, hogy amikor egy munkakörnyezetet alakítunk ki a kollégák különböző igényeit kielégítsük. "

Kutatókkal, építészekkel, tervezőkkel és ergonómusokkal szoros együttműködésben fejlesztjük ki termékeinket és lakberendezési megoldásainkat. Többféle igény figyelembevételével kialakított termékeink például az állítható magasságú íróasztalok és az állítható irodai székek, amelyek az intuitív tervezésnek köszönhetően könnyen  állíthatóak és tökéletesen a test formájához igazíthatóak.