Vissza a munkába

A munkába való visszatérés az idén egy kicsit mást jelent. Régóta mondogatjuk, hogy a munka nem egyenlő a munkahellyel. Most minden eddiginél világosabban látszik, hogy a szervezetek és az emberek nyitottak a változásra, és hajlandóak változtatni munkamódszerükön. Van, aki számára a visszatérés a munkába otthon maradást jelent, míg másoknak fokozatos munkakezdést egy újfajta irodában. Mindkét esetben a segítségére lehetünk Önnek és szervezetének a sikeres munkakörnyezet kialakításában.

Visszatérés a biztonságos irodába – felmérés

Felmérésünk képet ad a cége számára arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztek munkavállalói a Covid–19-járvány idején. Az eredményt felhasználhatja az irodába történő visszatérés megtervezése során.

21 kérdés. 15 perc.
Eredmény 12 nap múlva.

Tértervezés

Megváltozott vállalkozása irodatereinek használata? Megvizsgálhatjuk a cég jelenlegi belső tereit, és segíthetünk az igényeknek megfelelő átrendezésben.

Bútorokkal kapcsolatos konzultáció

Milyen típusú termékek felelnek meg a leginkább az igényeinek? Végigkalauzoljuk a termékek és a megoldások között, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelőt a maximálisan ergonomikus, rugalmas és fenntartható irodai vagy otthoni munkakörnyezet kialakításához. 

Home office

Gondolt az otthonról dolgozó munkavállalók munkakörnyezetének ergonómiájára? Megfelelő bútorozással biztosíthatja, hogy koncentrálni tudjanak a munkájukra, és megőrizzék egészségüket. Rövid szállítási idejű Express kínálatunk olyan termékekből áll, amelyek megfelelnek az otthoni munkavégzéshez. Segíthetünk vállalkozásának a megoldás megfelelő testreszabásában.

Munkatérelemzés

Újra kell gondolnia munkamódszerét? Otthonról dolgozva valószínűleg újfajta munkamódszereket talált, és ráébredt, hogy az iroda rendeltetése változni fog. Munkatérelemzésünk, a Next Office® segíthet bevonni a vállalkozás munkavállalóit, elemezni jelenlegi és potenciális igényeit, valamint feltérképezni a munkamódszereket. A tényeken alapuló eredmény az Ön elképzeléseinek és céljainak megfelelő ajánlásokkal szolgál a tér felosztását, az elrendezést és a munkamódszereket illetően. Ez lefekteti az alapjait egy hosszú távú, fenntartható, a vállalkozás sajátosságait figyelembe vevő megoldásnak, amely hozzájárul a vállalkozás és dolgozóinak sikeréhez. Olvass tovább.

Végig számíthat ránk

Tudjuk, hogy számos vállalkozás nehéz időket él meg. Szeretnénk segíteni a produktivitást támogató munkakörnyezet kialakításában. Talán bizonytalan a munkaterei jövőbeli kihasználtságát illetően. Segítségképpen rugalmas finanszírozást és lízingopciókat kínálhatunk, aminek köszönhetően a most használt termékeket később visszaadhatja, vagy a tulajdonosukká válhat.

Valamennyi szolgáltatásunk digitálisan is igénybe vehető!

Mondja el, miben lehetünk a segítségére!

Lépjen kapcsolatba velünk