A munkahely újradefiniálása

Mi lesz az iroda jövője, és hogyan készülhet fel rá?

Ahogy a társadalom és a kultúra is szükséges változásokon megy keresztül az idők során, úgy alakul át a munkával kapcsolatos szemléletmódunk, a munkamódszereink és az irodáink. A COVID–19 járvány miatt számos munkavállaló kénytelen otthonról dolgozni, eseteként akár akarata vagy felkészületlensége ellenére is, ez pedig egy nagyon gyors és drasztikus változást eredményezett. 

Bár az otthonról végzett munkával változó sikerrel birkóztak meg a szervezetek és a munkavállalók, a jelek szerint ez a rugalmasabb megközelítés velünk marad a jövőben. Ez pedig új igényeket támaszt a munkamódszerek és az irodaterek kialakítását illetően. 

A home office-al kapcsolatos meggyőződések teljesen átértékelőtek, olyan különböző igényekre derült fény, amelyekre korábban nem is gondoltunk volna. Ugyanakkor új lehetőséget teremtett a cégek számára, hogy szabadabb, inspiráló munkatereket biztosítsanak.

Az iroda koncepciója teljesen megváltozott. Hogyan lehet ebből a változásból előnyt kovácsolni és az új munkakultúrához hangolni az irodákat?

Ez a tanulmány a jövő irodáihoz ad útmutatót. Segít megtalálni az egyensúlyt az otthoni és az irodai munkavégzés között és kidolgozni azt a hosszú távú és fenntartható megoldást, ami hatékonyabbá teszi szervezeti működését és kollégáit is.

Olvassa el és töltse le a tanulmányt innen:

 

Elfogadom, hogy a Kinnarps a személyes adataimat a jogszabályok szerint tárolhatja és feldolgozhatja az adatkezelési szabályzatban leírtak alapján. Az adatkezelési szabályzat itt olvasható: Privacy Policy.