Vissza a munkába

Van, aki számára a munkába való visszatérés otthon maradást jelent, míg másoknak fokozatos visszatérést egy újfajta irodában. Egy biztos: a munkavállalók és a vállaltok is rengeteg különböző helyzettel és kihívással néznek szembe, amelyeken könnyen túllendülhetnek segítségünkkel.

ÉS ÖN HOGYAN TERVEZI IRODÁJA JÖVŐJÉT?

Legyen szó kisebb változtatásról vagy teljes átalakulásról, mi végig a segítségére leszünk.

Visszatérés felmérés

hogyan térjünk vissza az irodába?
Mi lenne a tökéletes egyensúly az irodai és az otthoni munkavégzés között a jövőben?
Mennyire vált be kollégáinak a home office? Mitől mŰködhetne egy hibrid munakvégzés még jobban?

Cégére szabott home office felmérésünk eredménye kiindulási alapként szolgálhat az irodába történő visszatérés megtervezésében, így elősegíti a dolgozók motivációjának fenntartását és megkönnyíti a terek újragondolásának folyamatát. Az eredményeket munkatér szakértőnk értékeli ki meghatározva a kulcsfontosságú kérdéseket és fejlesztendő területeket.

Tovább az árajánlathoz

 

 

Téroptimalizáció

Megváltozott az irodaterek használata és funkciója?
Biztosan felszabadul pár asztal, aminek a helyére hatékony megoldást szeretne?
Kreatív és inspiráló megoldásokra vágyik?

Téroptimalizáció szolgáltatásunk során megvizsgáljuk a cég jelenlegi belső tereit, látvány és bútorozási tervet készítünk. Kreatív ötletekkel és kiegészítőkkel, akár a meglévő bútorok felhasználásával segítünk racionalizálni a tér optimális kihasználását, nagy hangsúlyt fektetve az ergonomikus és esztétikus kialakításra.

tovább az árajánlathoz

MUNKATÉR ANALÍZIS

Üresen áll irodájának a fele? A home office bevezetése új változásokat hozott az irodai életben? Feleslegesség váltak bútorok és terek? Hogyan nyújt megoldást erre a munkatérelemzés?

Munkatérelemzésünk, a Next Office® a munkavállalók bevonásával segít elemezni jelenlegi potenciális igényeit, valamint feltérképezni a munkamódszereket. A tényeken alapuló eredmény az Ön elképzeléseinek és céljainak megfelelő ajánlásokkal szolgál a tér felosztását, az elrendezést és a munkamódszereket illetően. Ez lefekteti az alapjait egy hosszú távú, fenntartható, a cég sajátosságait figyelembe vevő megoldásnak, amely hozzájárul a vállalkozás és dolgozóinak sikeréhez.  Tovább az árajánlathoz>>

Home office bútorok

Fontosnak tartja az ergonómiát és a hatékonyság növelését alkalmazottai körében? Megfelelő bútorokkal támogatná az otthoni munkavégzést? Expressz szállítási határidővel és kedvezményes áron szeretné mindezt beszerezni?

Őrizze meg kollégái egészségét és támogassa hatékony munkavégzésüket az otthoni irodájukban is. Rövid szállítási határidejű expressz kínálatunk olyan termékekből áll, amelyek ideálisak az otthoni dolgozósarok kialakításához. Segítünk a tökéletes megoldás megtalálásban, legyen szó akár munkaszékről, asztalról, tárolóról, paravánról, vagy olyan ergonomikus kiegészítőkről, mint a könyök-és lábtámasz vagy a monitorkar.

tovább az árajánlathoz

Egyedi bútor

Nem találja a megfelelő megoldást?
Egyedi és funkcionális megoldásokra vágyik?

Minden irodában vannak olyan terek, funkciók, amelyek méretre szabott megoldást igényelnek, mint a recepciós pult, beépített szekrények vagy a teakonyha. Átfogó megoldást nyújtunk, legyártjuk és be is építjük egyedi bútorait.

tovább az árajánlathoz

Kollaborációs terek

Könnyen átrendezhető, rugalmas terekre vágyik az irodában? Az egyéni munkaállomások mellett a több funkciós helyiségeknek is nagyobb szerepet szánna? A jelenlegi helyzet felülírta az eddigi elképzeléseket a közösségi helységek kialakításáról?

A megváltozott munkakörülményekben -, amikor egyszerre dolgozunk az irodából és otthonról is – az irodában nagyobb hangsúlyt kapnak majd a csoportos munkavégzést támogató terek, amelyek a közösségépítésre és kollaborációra helyezik a hangsúlyt. Ha szeretne könnyen átrendezhető kreatív szigeteket kialakítani megbeszélésekhez, brainstorming-okhoz, kérje kollégáink segítségét, akik több száz termék közül segítenek választani.

továbbaz árajánlathoz

AKUSZTIKA

Túl zajosnak érzi az irodát?
Nincs egy nyugodt megbeszélésre alkalmas hely?

A napjainkban elterjedt egyterű irodák serkentik a közös munkát, a kommunikációt és a kreativitást. Az ilyen környezetekben azonban a zajterhelés okozta stressz megelőzése miatt elengedhetetlen az akusztikai tervezés. Sokan nehezen találnak olyan helyet, ahol koncentrálhatnak vagy zavartalanul dolgozhatnak, így növekszik a stressz szint és csökken a hatékonyság. Kollégáink feltérképezik a tér akusztikáját, megvizsgálják a problémákat és javaslatot tesznek a megszüntetésükre. A jól elhelyezett bútorok és megfelelően használt akusztikai panelek segítenek csökkenteni az irodai zajszintet.

tovább az árajánlathoz

Lízing

Bizonytalan munkaterei jövőbeli kihasználtságát illetően? Nem szeretne nagy beruházási költséget?

Szem előtt tartva ügyfeleink lehetőségeit, rugalmas finanszírozási lehetőséget és lízingopciókat kínálhatunk, aminek köszönhetően Ön minimális kezdeti beruházással is ergonomikus és személyre szabott irodát kap, majd a termékeket később visszaadhatja, vagy a tulajdonosukká is válhat.

tovább az árajánlathoz

Végig számíthat ránk

Kinnarps az európai gyártók egyik legnagyobbjaként kínál belsőépítészeti megoldásokat irodák, iskolák és egészségügyi létesítmények számára. 1942 óta alakítunk ki belső tereket Svédországban gyártott termékeinkből, amelyeket – az alapanyagoktól a kész megoldásokig – a kiváló minőség és az alacsony környezeti hatás jellemez. Az utóbbi néhány évben több, mint 200 munkatérelemzést végeztünk Európa-szerte, segítve ügyfeleinknek olyan fenntartható, személyre szabott környezetet létrehozni, ahol az emberek motiváltak, produktívak és elégedettek.

Valamennyi szolgáltatásunk digitálisan is igénybe vehető!