Projekt: Ahlsell

ADATOK

Megrendelő: 
Ahlsell

Kinnarps képviselői:
Ann-Sofie Asplund, Cristina Kelly

Építészeti tervezés:
Spectrum Arkitekter

Terület:
3,800 négyzetméter

Munkaállomások száma:
150 fő részére

Befejezés:
2019 tavasza

A BRANDAZONOS MUNKAHELY

A norvég központú Ahlsell az ipari berendezések vezető disztribútora. Megrendelőnk részére új irodatereket hoztunk létre a márkát tükröző robusztussággal és némi rafinériával fűszerezve.

Az Alshell iroda szobákra osztott elrendezését nyitott, tevékenységalapú munkaterületté alakítottuk. A munkavállalók részére különböző zónákat hoztunk létre, okos bútorválasztással és a munkaterület természetes adottságait kihasználva otthonossá, szerethetővé varázsoltuk a végeredményt. Nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő és harmonikus színek kiválasztására, melyek közül a kéknek vezető szerepet szántunk.     

_0JA9345-1-1000x667.jpg

KREATÍV MEETINGEK MEKKÁJA

A nyitott irodatéren beül kisebb, találkozókra és közös kreatív munkára alkalmas helyiségeket alakítottunk ki a Kinnarps Fields bútorcsalád több elemét felhasználva.  Modulokból felépülő Fields bútoraink rugalmasan kombinálhatók és adaptálhatók a szükséges elrendezésnek megfelelően.

_0JA9399-1-1000x667.jpg

DIZÁJN ÉS ERGONÓMIA

A dizájndíj-nyertes Kinnarps Leia héjszéket nem csak frappáns külalakja miatt választottuk. A Leiát kifejezetten a tárgyalók igényei ihlették, így ergonomikus kialakítása kényelmes ülőhelyzetet biztosít, csökkenti a hátra és a lábakra nehezedő nyomást.  

_0JA9355-1-1000x667.jpg

A FENNTARTHATÓ PIHENŐSAROK

A Skandinávia egy időtlen klasszikus a Kinnarpstól, amelynek letisztult, egyszerű vonalai jól működnek minden környezetben. A kanapét cserélhető kárpitozással és megfordítható párnákkal láttuk el, így egyszerűen a variálható és a hosszabb élettartammal bír.

Akusztikai tervezés és a bútorok

Panelek, textíliák, kopogásmentes- és textil padlóburkolatok nem csak elnyelik a hangot, de egységes hangulatot is kölcsönöznek az irodának.

Az egyedi szekrények gondoskodnak a rendezettségről

Minden alkalmazottnak elektronikus zárral ellátott szekrénye van, ahol a munkanapok alatt tárolhatja személyes tárgyait. A szekrények segítenek abban, hogy egyszerűen rendet tartsanak a munkaállomásoknál.

Geometrikus dizájn

A határozott élekkel lezárt geometrikus alakzatok mind a hangelnyelő panelek, mind a bútorok esetében modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek az irodának.

Kisebb-nagyobb meetingek zónái

Minden tevékenységnek külön zónákat alakítottunk ki, így telefonhívások, koncentrált munkavégzés vagy a meetingek számára is. A magastámlájú bútorainkkal körbebástyázott terek határozott, de finom választófalat képeznek az irodán belül, melyek meleg és komfortos érzetet biztosítanak a megbeszélésekhez.

"Különálló szobáinkat tevékenység-alapú nyitott irodára cseréltük, ezért kulcsfontosságú volt számunkra, hogy az alkalmazottak könnyen belerázódjanak és boldogok legyen az új körülmények között. A Kinnarps valóban rutinos és rugalmas hozzáállása sokat segített abban, hogy megszeressük az új irodát. Minőségi tér vonzó színekkel és magas szintű kényelemmel – robusztus némi refinériával, ahogy cégünk szlogenje is szól. "

Maria Bjurenstedt, az Ahlsell projektmenedzsere

Ahlsell szerette volna megőrizni a személyes, barátságos hangulatot a nagy, világos és nyitott térben is. Ezért meghatározott színséma és dizájn szerint berendezett zónákat, rugalmas munkaállomásokat hoztak létre, melyek a munkavállalók igényeit tükrözik.

Az ügyfél együtt dolgozott az építészekkel és a Kinnarps munkatársaival azon, hogy megtalálják a megfelelő hangulatot és ergonómiát az iroda számára. A végeredmény egy prémium színvonalú, fenntartható és funkcionális munkakörnyezet kortárs dizájnnal és kimagasló kényelemmel.

FELHASZNÁLT TERMÉKEK

Fields

Fields

299 Színek | 23 Variációk

Motus

Motus

Scandinavia

Scandinavia

263 Színek | 4 Variációk

Cap

Cap

Cone

Cone

Leia

Leia

350 Színek | 15 Variációk

Prim

Prim

Prim elválasztó paravánok

103 Variációk

Neo bárszék

Neo bárszék

Neo lite

Neo lite

Polett

Polett

267 Színek | 4 Variációk

5000

5000

228 Színek | 6 Variációk

Boullée

Boullée

Monroe

Monroe

315 Színek | 8 Variációk

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

52 Színek | 65 Variációk

Plektrum

Plektrum

Plint

Plint

Monolite High

Monolite High

Pax

Pax