Eredmény

Térelválasztók & paravánok

Térelválasztók & paravánok

Tovább

Hogyan alakítható ki egészséges akusztikus környezet az irodában térelválasztók és paravánok segítségével?

A szervezet jellegéből és a munkavégzés módszeréből kiindulva különböző zónákra kell osztani az irodát, amelyek megfelelnek az egyes tevékenységtípusoknak. Mindig rendelkezésre kell állnia olyan nyugodt, csendes helynek, ahol a kollégák beszélgetése nem zavarja a munkát. Ugyanakkor a beszélgetést és az együttműködést támogató helyekre is szükség van.

Szem előtt kell tartani, hogy az emberek személyisége különbözik, akárcsak az igényeik. A dolgozók meghallgatása, bevonásuk a folyamatba gyakran az egyik legfontosabb tényező a mindenki megelégedésére szolgáló akusztikus környezet kialakításában. Ehhez egyszerű és hatékony lehetőséget kínálnak a hangelnyelő, illetve zajcsökkentő térelválasztók és paravánok.

A padlón álló, összekapcsolható térelválasztókkal például gyorsan külön helyiséget lehet létrehozni a az egyterű iroda közepén. Az iroda ily módon rugalmasan a különböző igényekhez és szituációkhoz igazítható. A rögzített fali térelválasztók hatékonyan veszik fel a küzdelmet a zajjal, javítva az egész iroda akusztikus környezetét. Polcokkal, kiegészítőkkel, egyéni színválasztással személyesebb környezet alakítható ki, így az akusztikus környezet mellett az egész iroda kellemesebbé tehető.