HANGELNYELÉS VAGY MOBIL FALAK

NYUGALMAT TEREMT A ZAJBAN

A munkahelyekkel kapcsolatos egyik leggyakoribb panasz, hogy „túlságosan zajosak”. Okos térelválasztóink úgy kínálnak megoldást erre a problémára, hogy közben a munkahelyen belül újabb tereket választanak le, ahol elkülönülten, nyugodtan lehet dolgozni. Kínálatunkban éppúgy megtalálhatók a kisebb, íróasztalon is elhelyezhető paravánok, mint a padlóra helyezett, elmozdítható válaszfalként funkcionáló térelosztók. Paravánjaink színben összehangolhatók az Ön munkahelyével, így egyszerre kínálnak zajmentesítést és stílust.

használjon paravánokat számos különböző módon

Szeretne több insirációt?

Inspirációs galéria

SZERETNE EGY CSENDES ZÓNÁT KIALAKÍTANI IRODÁJÁBAN? kÉRJE SEGÍTSÉGÜNKET!

Lépen velünk kapcsolatba!

PARAVÁNOK ÉS HANGELNYELŐ PANELEK AZ OPTIMÁLIS HANGERGONÓMIÁÉRT

Napjaink rugalmas vagy tevékenységalapú irodáiban a paravánok és hangelnyelő panelek kulcsfontosságú elemei a belső térnek. Ezek segítenek javítani a hangergonómiát, biztosítva ezáltal, hogy szabadon lehessen beszélgetni mások megzavarása nélkül. A Kinnarps az akusztikai termékek széles kínálatát nyújtja, így kiegyensúlyozott hangkörnyezetet teremthet – az egyes elemek pedig paravánként is funkcionálhatnak. Emellett alkalmazzuk az Acoustic Facts elnevezésű szabványt, amely lehetővé teszi az egyes termékek akusztikai jellemzőinek mérését és tárolását összehasonlítható formában.

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!