Irodai megoldások Svédországból

Tartós és jó közérzetet biztosító bútorokat tervezünk

„Aki a gyárunkból kikerült széken ül vagy a nálunk készült íróasztalon dolgozik, olyan termék „gondoskodását” élvezi, amelyet nagy odafigyeléssel terveztünk meg úgy, hogy a lehető legjobban szolgálja használóját. Minden termékünk a gondoskodás, intelligencia, esztétikus formatervezés, tiszta alapanyagok, fejlett gyártástechnológia és felelős döntések ígéretét hordozza, így hoz el egy szebb jövőt Önöknek és a környezetünknek egyaránt.”

Jenny Hörberg, Director Global Range & Design, Kinnarps AB

Reflektorfényben a termékek. Határtalan lehetőségek.

Kíváncsi további opciókra?

Inspirációs galéria

A tökéletes megoldást keresi?

Kapcsolatfelvétel
Akik minket választottak

EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ, SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

340

Féle Termékszéria

8

Féle szín

240

Féle szövet

54

Különböző színű felület

Többféle lábszerkezet

Többféle háttámla

Többféle karfa

Többféle asztalláb

Szeretne többet megtudni termékeink testreszabhatóságáról?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Átgondolt tervezés. Lendületes fejlesztés. Körültekintő gyártás.

 

IGAZOLT FENNTARTHATÓSÁGA

Kinnarps az FSC (Forest Stewardship Council®, Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) és a PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification, Az erdőtanúsítás támogatásának programja) felelős erdőgazdálkodási standardoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

A MINŐSÉG ÍGÉRETE

Saját tesztlaboratóriumunk, a szigorú gyártásellenőrzés, valamint nemzetközi tanúsítványaink együttesen garantálják a minőséget. A Kinnarpsnál készült minden bútor a jelenleg elérhető legjobb minőséget és szavatosságot nyújtja.

 

 

 

INNOVATÍV TERMÉKEK

Kutatási és fejlesztési munkatársaink szorosan együttműködnek a tervezőkkel, a vásárlókkal és számos európai kutatóintézettel. Így mindig lépést tudunk tartani a legújabb trendekkel, a formatervezés fejlődésével.

 

 

SKANDINÁV FORMATERVEZÉS

A Kinnarps filozófiája a nemzetközi hatásokat is tükröző skandináv formatervezési hagyományokra épül. Alapos mesterségbeli tudásunknak köszönhetően ez a sajátos ötvözet napi szinten megmutatkozik a termékeinkben.

 

 

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!