Irodai megoldások Svédországból

Tartós és jó közérzetet biztosító bútorokat tervezünk

„Aki a gyárunkból kikerült széken ül vagy a nálunk készült íróasztalon dolgozik, olyan termék „gondoskodását” élvezi, amelyet nagy odafigyeléssel terveztünk meg úgy, hogy a lehető legjobban szolgálja használóját. Minden termékünk a gondoskodás, intelligencia, esztétikus formatervezés, tiszta alapanyagok, fejlett gyártástechnológia és felelős döntések ígéretét hordozza, így hoz el egy szebb jövőt Önöknek és a környezetünknek egyaránt.”

Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications, Kinnarps AB

Reflektorfényben a termékek. Határtalan lehetőségek.

Kíváncsi további opciókra?

Inspirációs galéria

A tökéletes megoldást keresi?

Kapcsolatfelvétel
Akik minket választottak

EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ, SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

340

Féle Termékszéria

8

Féle szín

240

Féle szövet

54

Különböző színű felület

Többféle lábszerkezet

Többféle háttámla

Többféle karfa

Többféle asztalláb

  • 240+

Tovább a színek & anyagok részhez

Szeretne többet megtudni termékeink testreszabhatóságáról?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Átgondolt tervezés. Lendületes fejlesztés. Körültekintő gyártás.

 

IGAZOLT FENNTARTHATÓSÁGA

Kinnarps az FSC (Forest Stewardship Council®, Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) és a PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification, Az erdőtanúsítás támogatásának programja) felelős erdőgazdálkodási standardoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

A MINŐSÉG ÍGÉRETE

Saját tesztlaboratóriumunk, a szigorú gyártásellenőrzés, valamint nemzetközi tanúsítványaink együttesen garantálják a minőséget. A Kinnarpsnál készült minden bútor a jelenleg elérhető legjobb minőséget és szavatosságot nyújtja.

 

 

 

INNOVATÍV TERMÉKEK

Kutatási és fejlesztési munkatársaink szorosan együttműködnek a tervezőkkel, a vásárlókkal és számos európai kutatóintézettel. Így mindig lépést tudunk tartani a legújabb trendekkel, a formatervezés fejlődésével.

 

 

SKANDINÁV FORMATERVEZÉS

A Kinnarps filozófiája a nemzetközi hatásokat is tükröző skandináv formatervezési hagyományokra épül. Alapos mesterségbeli tudásunknak köszönhetően ez a sajátos ötvözet napi szinten megmutatkozik a termékeinkben.

 

 

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!