Bemutatótermek

BEMUTATÓTERMI LÁTOGATÓKAT KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN FOGADUNK!

Jelöljön meg egy ön által preferált idősávot, Illetve, hogy személyes látogatna el hozzánk , vagy online körbevezetést szeretne és kollégáink hamarosan visszahívják és pontosítják az időpontot!

nézze meg élőben, tapintsa meg

Nincs is annál jobb megismerési módja a termékeknek, mintha ténylegesen megtapasztaljuk őket. Kollégáink szakmai útmutatást adnak a ermékpalettánkban és szívesen  bemutatják bútorainkat. A legjobb tudás gyakran tapasztalati úton szerezhető.

Inspirálódjon

Viszonteladóink és bemutatótermeink tele vannak inspirációval. Érkezzen egy ötlettel és távozzon egy egész vízióval. Kollégáink segítségével ötleteit konkrét tervekre válthatja. A csapatunk életre kelti az ötleteket azáltal, hogy komplett irodai megoldásainkat az Ön igényeire szabva kombinálja.

alkosson egyedi megoldást

Milyen munkakörnyezetet szeretne? Kollégáink végigkísérik a folyamaton, amely az elképzelésektől  a kreativitéson át a megvalósuláshoz vezet. Lépjen be igényeivel és kívánságaival és távozzon egy világos tervvel. A mi célunk, hogy a teljes szervezeti munkafolyamatát támogasuk mérettől függetlenül.  

KIEMELT MUNKÁINK

Lokomotív ház

A csokigyár új életre kelt Újbudán. 
A Lokomotív Ház a CBRE projektje, akik egy B kategóriás, de a fenntarthatóság jegyében felújított, energiatakarékos, és jövőbemutató megoldásokkal színesített irodaépület-együttessé alakították át a régi gyár adminisztratív területeit.

Tovább>>

DVS központ, BudapestONE

Csúcskategóriás budai iroda. 
A DSV Hungária az új iroda kialakításához egy olyan tervező-kivitelező céget keresett, amely egyaránt garantálja a teljeskörű szolgáltatást és a magas minőséget – a koncepciótól egészen a bútorokig.

Tovább>>

Schneider Eletctirc Bécsben

Új iroda, új munkastílus. 
A szervezet számára hatalmas változásra készültek, cellás elrendezésből open office irodatérre szerettek volna váltani. Minden dolgozónak és a vezetőknek egyetlen gombnyomással állítható, ergonomikus munkaállomásokat telepítettünk.

Tovább>>

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!

LÉPJEN BE AZ INSPIRÁCIÓ, KOOPERÁCIÓ ÉS A VÉGTELEN POTENCIÁL VILÁGÁBA