Bemutató-termeink

Szeretnéd velünk újrahangolni a hibrid irodai működéseteket? Vagy szívesen megtekintenéd élőben is a bútorainkat? Foglalj időpontot a naptárban!

 

BEMUTATÓTERMI LÁTOGATÓKAT KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN FOGADUNK.

 

Jelölj meg egy általad preferált idősávot, Illetve, hogy személyesen látogatnál el hozzánk, vagy online körbevezetést szeretnél, és kollégáink hamarosan visszahívnak, hogy pontosítsák az időpontot!

Nézd meg élőben, tapintsd meg

Nincs is annál jobb megismerési módja a termékeknek, mintha ténylegesen megtapasztaljuk őket. Kollégáink szakmai útmutatást adnak a ermékpalettánkban és szívesen  bemutatják bútorainkat. A legjobb tudás gyakran tapasztalati úton szerezhető.

Inspirálódj

Viszonteladóink és bemutatótermeink tele vannak inspirációval. Érkezz egy ötlettel és távozz egy egész vízióval. Kollégáink segítségével ötleteidet konkrét tervekre válthatod. A csapatunk életre kelti az ötleteket azáltal, hogy komplett irodai megoldásainkat a Te igényeidre szabva kombinálja.

Alkoss egyedi megoldást

Milyen munkakörnyezetet szeretnél? Kollégáink végigkísérnek a folyamaton, amely az elképzelésektől a kreativitáson át a megvalósuláshoz vezet. Lépj be igényeiddel és kívánságaiddal és távozz egy világos tervvel. A mi célunk, hogy a teljes szervezeti munkafolyamatot támogasuk mérettől függetlenül.  

Népszerű termékeink

Pax

Pax

5000

5000

228 Színek | 6 Variációk

Deli

Deli

Humlan

Humlan

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk

KIEMELT MUNKÁINK

Lokomotív ház

A csokigyár új életre kelt Újbudán. 
A Lokomotív Ház a CBRE projektje, akik egy B kategóriás, de a fenntarthatóság jegyében felújított, energiatakarékos, és jövőbemutató megoldásokkal színesített irodaépület-együttessé alakították át a régi gyár adminisztratív területeit.

Tovább>>

DVS központ, BudapestONE

Csúcskategóriás budai iroda. 
A DSV Hungária az új iroda kialakításához egy olyan tervező-kivitelező céget keresett, amely egyaránt garantálja a teljeskörű szolgáltatást és a magas minőséget – a koncepciótól egészen a bútorokig.

Tovább>>

Schneider Eletctirc Bécsben

Új iroda, új munkastílus. 
A szervezet számára hatalmas változásra készültek, cellás elrendezésből open office irodatérre szerettek volna váltani. Minden dolgozónak és a vezetőknek egyetlen gombnyomással állítható, ergonomikus munkaállomásokat telepítettünk.

Tovább>>

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!

LÉPJ BE AZ INSPIRÁCIÓ, KOOPERÁCIÓ ÉS A VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK VILÁGÁBA