Inspiráló variációk

ÁLLJON, ÜLJÖN, MOZOGJON – ÖN DÖNT!

Kell egy hely, ahol elhelyezheti saját tárgyait? Kell egy felület, ahová ki tudja pakolni a dolgait? Kell egy hely, ahol képes koncentrálni? Az íróasztal ennél sokkal többről szól – Önről. Az személyes igényeihez igazodó, igazán jó íróasztal kedvezően befolyásolja az napi teljesítményt is. Mi a Kinnarpsnál olyan asztalokat készítünk, amelyek esztétikus megjelenésüek és mozgásra ösztönöznek.  Álljon! Üljön! Mozogjon! Hagyja, hogy az íróasztala energizálja és arra inspirálja, hogy a legtöbbet hozza ki magából!

Szekrények & asztalok minden munkakörnyezetbe

Szeretne több inspiráció látni?

Inspirációs galéria

4 ALAPVETŐ RÉSZE ASZATALAINKNAK

Ergonómia

Minden ülőbútorunk ergonomikus kialakítású, és tesztekkel győződünk meg arról, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák. A technológia fejlődésének köszönhetően irodai forgószékeink alkalmazkodnak a bennük ülő testéhez, és egyedi igényeket kielégítő tartozékokkal is elláthatók.. 

Design

A Kinnarps filozófiája a nemzetközi hatásokat is tükröző skandináv formatervezési hagyományokra épül. Alapos mesterségbeli tudásunknak köszönhetően ez a sajátos ötvözet napi szinten megmutatkozik a termékeinkben.

 

minőség

Saját tesztlaboratóriumunk, a szigorú gyártásellenőrzés, valamint nemzetközi tanúsítványaink együttesen garantálják a minőséget. A Kinnarpsnál készült minden bútor a jelenleg elérhető legjobb minőséget és szavatosságot nyújtja.

 

fenntarthatóság

A Kinnarpsnál nagy hagyománya van annak, hogy tiszta anyagokkal dolgozzunk. Számunkra a fenntarthatóság olyan mély meggyőződés, amely a teljes értékláncunkat áthatja, az alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a régi bútorok újrahasznosításáig..

RUGALMAS ÍRÓASZTALOK MUNKÁHOZ ÉS AZ IRODÁBAN FOLYTATOTT KREATÍV MEGBESZÉLÉSEKHEZ

A Kinnarpsnál minden olyan íróasztalt megtalál, amelyre napjaink rugalmas irodáihoz szükség van – a standard íróasztaloktól és padoktól az egyéb tárgyalóasztalokig. Átfogó sorozatunk a különböző asztalok széles kínálatát magában foglalja, így az egész irodát egységesen berendezheti, olyan bútorokkal, amelyek sikeresen kombinálják a formákat és színeket, valamint variálják az irodai íróasztalok funkcióit.

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!