75 év ergonómiai szakértelme

Your body. Our concern.

Sokan a munkaidejük jelentős részét ülő helyzetben töltik, ezért kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy az Ön testét ez alatt az idő alatt a lehető legkevesebb káros hatás érje. A legújabb technológia segítségével olyan ülőbútorokat készítünk, amelyek nemcsak jól mutatnak, de az emberi testre is jótékony hatással vannak, függetlenül attól, hogy hol, mikor és hogyan ülnek bennük.

Fedezze fel az ülőbútoraink nyújtotta lehetőségeket

Szeretne több ispirációt látni?

Inspirációs galéria

ERGONÓMIA

Minden ülőbútorunk ergonomikus kialakítású, és tesztekkel győződünk meg arról, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák. A technológia fejlődésének köszönhetően irodai forgószékeink alkalmazkodnak a bennük ülő testéhez, és egyedi igényeket kielégítő tartozékokkal is elláthatók.

 

Design

A Kinnarps filozófiája a nemzetközi hatásokat is tükröző skandináv formatervezési hagyományokra épül. Alapos mesterségbeli tudásunknak köszönhetően ez a sajátos ötvözet napi szinten megmutatkozik a termékeinkben.

 

minőség

Saját tesztlaboratóriumunk, a szigorú gyártásellenőrzés, valamint nemzetközi tanúsítványaink együttesen garantálják a minőséget. A Kinnarpsnál készült minden bútor a jelenleg elérhető legjobb minőséget és szavatosságot nyújtja.

 

 

fenntarthatóság

A Kinnarpsnál nagy hagyománya van annak, hogy tiszta anyagokkal dolgozzunk. Számunkra a fenntarthatóság olyan mély meggyőződés, amely a teljes értékláncunkat áthatja, az alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a régi bútorok újrahasznosításáig.

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!