Projekt: Amarris / ECL

Az üzlet sikerén és bővülésén felbuzdulva, az Amarris és ECL Direct könyvelő vállalkozások vezetőiben 2012-ben merült fel a gondolat, hogy 130 dolgozójuk számára saját tervezésű irodát építsenek. 2015-ben el is készült a két épület.

TÉNYEK & ADATOK

Az első épület első és második szintjén helyezkedik el az ECL, az online szakértői csapat, a harmadikon pedig az Amarris Conseil, egy hagyományos könyvelő vállalkozás. A földszint arra a további 30 alkalmazottra vár, akik 2017-re csatlakoznak az ECL csapatához. A második épületben találhatók a használóik jólétét szolgáló közös területek: a tárgyalóhelyiség, a vállalati étkező, a társalgó és egy sportterem! Valójában a felsővezetők, akik maguk is szenvedélyes sportolók, komolyan hisznek abban, hogy a sport nagyon fontos a vállalat számára. Vélekedésük helyességét dolgozóik lojalitása is igazolja: Az Amarris és az ECL olyan munkahelyek, ahová a dolgozók szeretnek bejárni

A  CÉL: MINŐSÉGI TERET BIZTOSÍTANI AZ ÜGYFELEK FOGADÁSÁHOZ

Az egyenként 600 m2-es szintek mindegyikén 8-12 személy részére alkalmas egyterű helyiség található, ahol a munkahelyek POC tárolóegységekkel leválaszthatók olyankor, amikor a használó azt szeretné, hogy ne zavarják, továbbá különböző tárgyalóhelyiségek és vezetői területek helyezkednek el. A válaszfalakon, a szőnyegen és padok ülésének kárpitján használt harmonikus színeknek köszönhetően a helyiségek friss, élénk színekben pompáznak. Az ügyfelek fogadására is szolgáló területek viszont csillogóbbak, különösen elegáns bútorokkal, faburkolatú asztalokkal és formázott fa hátrészű székekkel vannak berendezve.

„Nagyon büszkék vagyunk az irodáinkra. Erőteljes üzenetet sugároznak: olyan vállalat vagyunk, amely dolgozóinak és ügyfeleinek köszönhetően, velük együtt növekszik. Értékeljük az itt dolgozókat és hálásak vagyunk azoknak, akik munkát biztosítanak számunkra,” mondja Cédric Gaborit, a vállalat ügyvezető igazgatója.

Gaborit megerősíti azt is, hogy a Kinnarps segítsége a projekt során végig fontos szerepet játszott. „Eredetileg mint a bútorok szállítójával tárgyaltunk velük, végül azonban a Kinnarps a projekt egésze során segítséget nyújtott: tanácsokat adtak a helyiségek beosztásával, a tér és használói ergonómiájával kapcsolatban, és még az akusztikát illetően is tettek javaslatokat..."

Többet szeretne tudni projektjeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!